Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
02 Jan 2017 | Rust-Oleum Neverwet

Altijd droog met Rust-Oleum Neverwet

NeverWet is eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! Het internet staat vol met leuke filmpjes waar dit bijzondere NeverWet voor gebruikt kan worden. In Amerika en Canada al heel vaak verkocht,  tot tevredenheid van vele gebruikers.

Rust-Oleum NeverWet is een twee-staps product dat ontworpen is om een vochtwerende barrière op een verscheidenheid van oppervlakken te creëren. Water, modder, wijn, ketchup....het loopt gewoon van je ondergrond af. Hierboven kunt u een filmpje bekijken maar er zijn er nog heel veel op YouTube te vinden. Op deze filmpjes is te zien dat mensen met wijn, water, modder aan de gang gaan,

NeverWet is een revolutionaire oppervlaktebehandeling, super hydrofobeer,  die zorgt ervoor dat het water tot bijna perfecte balletjes gevormd worden, waardoor de ondergrond schoon en droog blijft.

Je kan Rust-Oleum NeverWet Multi-Surface toepassen op vrijwel elk oppervlak zoals metaal, hout, aluminium, pvc, beton, metselwerk, asfalt, glasvezel, doek en de meeste kunststoffen.
Het kan ook gebruikt worden op textiel, leer en canvas maar wordt niet aanbevolen voor kleding.
Het pakket bevat een 2-step kit bestaat uit een spuitbus basislaag en een spuitbus toplaag dat ongeveer 1m² zal dekken. Voor meer gemak tijdens het aanbrengen bevestig je een Comfort Grip op de spuitbussen. Een gelaatsmasker is ook geen overbodige luxe als je gaat spuiten. Goed ventileren is ook een must!

Voor elektrische apparatuur is het niet echt aan te raden, dus je nieuwe smartphone kun je niet tegen water beschermen. Al zijn er ook maar genoeg filmpjes op YouTube te vinden waarin er zelfs smartphones en andere elektrische apparatuur mee beschermt worden, en met succes! Rust-Oleum NeverWet droogt snel en is vaak al binnen 30 minuten aan te raken.  Alhoewel NeverWet echt slijtvast is, kun je een nieuwe water werende laag aanbrengen door een nieuwe laag Top Coat aan te brengen.

Tip: Volg heel goed de handleiding om teleurstellingen te voorkomen!! Ga er vooral mee experimenteren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel NeverWet vandaag nog!

Shop online op Verfwebwinkel.nl

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »