Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
08 Mar 2017 | vullende grondverf

LBH Grondlak HV, verbeterde receptuur nóg sneller droog!

Hij was al bijzonder populair vanwege de opvallend hoge vulling, waardoor in veel gevallen een overgrondlaag achterwege kan blijven. Maar het kon nóg beter met een verbeterde receptuur blijkt LBH Grondlak HV ook nog sneller te drogen.

 

Wijzonol LBH Grondlak HV heeft zich in korte tijd zeer geliefd gemaakt vanwege de efficiency-voordelen in combinatie met een opvallend mooi resultaat.
Deze hoogvullende grondlak rekent moeiteloos af met schuurkrassen en poriën en zorgt tegelijkertijd voor een stevige body, die extra glans geeft aan de hoogglans aflak.
Met twee lagen LBH Grondlak HV bereikt u dezelfde droge laagdikte als met drie lagen ‘gewone’ grondverf. Tel daarbij de mooie vloei, zeer goede kantendekking én zeer lange overstaantijd (3 jaar!) op en u begrijpt waarom deze Grondlak met open armen is verwelkomd.

In combinatie met een afwerklaag LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak vormt LBH Grondlak HV een hoogwaardig verfsysteem met een geweldige buitenduurzaamheid.
De ideale basis voor een afwerking met één van de duurzame aflakken uit het LBH assortiment: LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak, LBH Silicon Alkyd Systeemverf of LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak.

Wijzonol LBH Grondlak HV heeft samengevat de volgende eigenschappen:

• hoogvullend
• mooie vloei
• uitstekende (kanten)dekking
• snelle droging (stofdroog na ca. 1 uur bij 20° C/65% RV)
• goed schuurbaar
• vochtregulerend
• goede hechting
• zeer lange overstaantijd (ca. 3 jaar bij twee lagen)

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »