Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | Little Greene kleuren

Little Greene is een "Cool Brand"

Dat Little Greene het dit jaar erg goed doet zal weinig mensen zijn ontgaan. Maar de laatste tijd gaat het wel heel hard. Na de lancering dit voor jaar van de revolutionaire 'colourcard with flying colour chips' . Die overigens gratis te bestellen zijn!
Little Greene is nog steeds een onafhankelijke verfproducent en heeft duidelijk zijn eigen richting gevonden. Little Greene is opgericht in 1773 en nog steeds maken zij fascinerende collectie authentieke kleuren en behang met historische patronen van de afgelopen 300 jaar. In Engeland hebben ze zoveel fans dat Little Greene toegevoegd is aan de gerenomeerde lijst met "Cool Brands" . Een lijst met vooraanstaande en zeer bekende merken zoals, Hunter (van de laarzen), Bang & Olufsen, Aston Martin en Apple natuurlijk. Deze lijst wordt samengesteld door opinie makers en meer dan 200 britse consumenten. De lijst geeft een beeld van de meest succesvolle "brands, people and places".

 

Om de nieuwe reclame campagne kracht bij te zetten hebben ze ook nog een "making off" film gemaakt. Je zou misschien denken dat Little Greene naast verf ook kwasten wil gaan verkopen, maar dat is niet zo. Het gaat uitsluitend om de weergave van kleur. De film laat zien dat koste nog moeite gespaard zijn om ook hier weer een succes van te maken:

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »