Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
25 Sep 2018 | borstkankermaand

Little Greene steunt Pink Ribbon tijdens Borstkankermaand

Het Britse verf- en behangmerk Little Greene ondersteunt al jaren de Borstkankermaand oktober in Groot-Brittannië. Sinds 2016 steunen zij ook op nationaal niveau Borstkanker stichtingen in de exportlanden waar zij actief zijn. In de hele maand oktober doneert Little Greene € 0,50 per verkocht blik verf én rol behang aan de Nederlandse Stichting Pink Ribbon. Daarmee ondersteunen zij voor het derde jaar op rij de Borstkankermaand in Nederland. Zo dragen zij een steentje bij aan de kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten.

Wie in oktober 2018 verf of behang koopt van Little Greene via de Little Greene dealers in Nederland steunt daarmee Stichting Pink Ribbon. Verfwebwinkel is een van deze dealers. Van elk blik verf dat wij verkopen, gaat € 0,50 naar deze stichting. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

Steun Pink Ribbon tijdens Borstkankermaand oktober

“We zijn verheugd om Pink Ribbon dit jaar opnieuw te steunen”, vertelt David Mottershead, Managing Director van Little Greene. “Vorig jaar hebben onze dealers en klanten een mooie bijdrage geleverd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten. Dat willen we dit jaar weer doen. Bij dezen een oproep aan onze Nederlandse klanten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon om het belangrijke werk dat zij doen te financieren.”

Little Greene steunt borstkankeronderzoek

Willemijn van den Berg, Relatiemanager bij Pink Ribbon, is erg blij met de steun van Little Greene. “We zijn blij dat ook dit jaar Little Greene weer een actie voor Pink Ribbon organiseert. Met de bijdrage maken we meer borstkankeronderzoek mogelijk. Dat is nog steeds hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker.”

In 2017 kregen in Nederland nog 17.500 mensen de diagnose borstkanker. Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Het doel hiervan is om de juiste behandeling-, optimale begeleiding- én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt te creëren. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »