Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | tot 8 jaar schildervrij

Met LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak schilder je voor je plezier!

LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak bevat een gesiliconiseerde alkydhars, oftewel alkydhars met siliconal. En geen siliconen zoals de meeste denken. Onovertroffen in glans- en kleurbehoud en nog eens duurzaam ook! En met duurzaam bedoelen we 6 tot 8 jaar. Dat gaat dit topproduct zeker halen. Wijzonol staat sowieso bekend om de gewelidge verwerking en droging van haar producten, iets waar Sikkens nog wat van kan leren!

 

Het heeft zeker ook te maken met de nieuwste bindmiddelen technologie die wijzonol erin stopt. Het zijn de zogenaamde multi-vertakte bindmiddelen die ook nog eens voor een prima droging zorgen. Door gebruikt te maken deze technologie gaat wijzonol haar producten scala zeker naar een hoger niveau brengen.

Het is natuurlijk niet alleen het gebruikt van de verf, de keuze van de kwast speeld hierbij ook een belangrijke rol. Tegenwoordig zijn er veel verschillende kwasten met kunstvezel, maar ze zijn zeker niet allemaal even goed. Ik ben persoonlijk gecharmeerd van de Goudhaantje Futura Kwast. Hier heb ik al eens eerder en blogpost over geschreven. Hiermee is het voor de consument zeker mogelijk om hetzelfde niveau te behalen als een professionele schilder.

 

LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak heeft een mooie vloei en blijft lekker vol staan, zeker ook op de kanten, ook wel standvermogen genoemd. Dit is wel een klein beetje vakjargon maar ik bedoel hiermee dat de verf niet wegtrekt op een buitenhoek. Dat zie je vaak met kwalitatief mindere verf gebeuren waardoor je minder laagdikte op de buitenhoek hebt. Minder laagdikte betekent minder duurzaam!

Kwaliteitsverf merk je niet alleen in de verwerking met kwast of roller maar zeker ook in het eindresultaat. Zeker in combinatie met LBH Grondlak HV ontstaat een verfsysteem dat qua uiterlijk en duurzaamheid zijn gelijke niet kent.

Nog een paar eigenschappen van LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

  • Uitstekende buitenduurzaamheid, 6-8 jaar
  • Hogere glans en superieur glansbehoud
  • mooie strakke vloei en volle laag
  • Goed standvermogen
  • Praktisch het hele jaar door te verwerken

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »