Shop online op Verfwebwinkel.nl
Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Breng de zomer in je tuin met de frisse Farrow & Ball verfkleuren

Breng de zomer in je tuin met de frisse Farrow & Ball verfkleuren

We bevinden ons midden in een schitterend voorjaar en dan moet de zomer nog beginnen. Maak je tuin helemaal zomerklaar met de frisse Farrow & Ball verfkleuren! Of je nu een moderne, landelijke, mediterrane of natuurlijk tuin hebt: een beetje kleur doet iedere tuin goed. Denk bij het aanbrengen van kleur in de tuin niet alleen aan het schilderen van tuinmeubilair en het tuinhuis, maar tevens aan het verven van plantenpotten en schuttingen. Vergeet ook het exterieur van het huis niet. Een nieuwe kleur op de kozijnen, deuren of ander houtwerk buiten doet wonderen voor je buitenruimte. Wij helpen je graag op weg met een goede dosis schilderinspiratie!

Zo schilder je een strakke lijn op de muur

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • Geplaatst in strakke lijn
  • 0
Zo schilder je een strakke lijn op de muur

Het is vaak knap lastig om een contrasterende kleur op de muur strak af te werken. Zeker een muur waar structuur in zit, zoals muren van spachtelputz, zorgen bij veel mensen voor kopzorgen. Een strakke lijn schilderen met contrasterende kleuren op de muur is dan ook vakmanschap. Met een simpel trucje lukt jou dit voortaan ook!

Metaal beschermen tegen roest: zo doe je dat

Metaal beschermen tegen roest: zo doe je dat

Tuinhekken, garagedeuren en andere metalen ondergronden moeten buiten extra goed worden beschermd tegen roest. Met het Nederlandse regenachtige klimaat, komt het metaal vaak in aanraking met water. Dit is echter geen probleem, mits je het metaal goed schildert en beschermt tegen roest. In dit blog lees je hoe je dit kunt doen. Of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina!