Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Kinderkamer schilderen: creatief met Farrow & Ball verf

Kinderkamer schilderen: creatief met Farrow & Ball verf

Een kinderkamer schilderen mag best op een creatieve manier gebeuren. Juist in de slaapkamer, speelkamer of studeerkamer van je kind kun je los met je creatieve ideeën. Vertaal ze naar mooie diepe verfkleuren met de pigmentrijke verf van Farrow & Ball. Farrow & Ball Modern Emulsion muurverf is de perfecte verf voor in de kinderkamer. Door het hoge pigmentgehalte van dit verfmerk wek je de muren van de kinderkamer als het ware tot leven. Bovendien is Modern Emulsion krijtverf goed wasbaar. Wel zo prettig als je kids de muur per ongeluk als kleurplaat hebben gebruikt! Ben je nog op zoek naar een creatief idee voor de kinderkamer? Wij helpen je graag op weg met een hoop kinderkamer ideeën van Farrow & Ball!

De misverstanden over watergedragen verf

De misverstanden over watergedragen verf

Er zijn een aantal misverstanden over watergedragen verf. Op zich begrijpelijk, want verf op waterbasis was van een belabberde kwaliteit toen het werd geïntroduceerd. Die tijden liggen inmiddels ver achter ons. Tegenwoordig zijn er watergedragen verven van Sikkens, Sigma en Wijzonol die net zo goed schilderen als de ouderwetse alkydharsverf. Deze verfsoort doet dus zeker niet onder voor andere soorten verf! Om verdere misvattingen te voorkomen, beantwoord ik de 8 meest gestelde vragen over verf op waterbasis graag voor je!

Kleurentrends 2017-2018: fifty shades darker met Farrow & Ball

Kleurentrends 2017-2018: fifty shades darker met Farrow & Ball

Wie regelmatig woonbeurzen, woon- en verfwinkels bezoekt, is het wellicht al opgevallen. We gaan als het op kleurentrends aankomt van het Scandinavisch wit, naar een donkerder, rijker interieur. Denk aan okergele velvet stoelen, een cognac leren bank en geborsteld goud. Dat betekent ook een andere kleur op de muur! Met de mooie, diepe kleuren van Farrow & Ball zit je er straks weer volgens de laatste interieurtrends bij.

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Vette handen in het trapgat, vetspetters in de keuken en schoenstrepen in de gang. Dit zijn slechts een paar van de viezigheden die we dagelijks op onze muren tegenkomen. We proberen ze met man en macht tegen te gaan, maar in een ruimte waar geleefd wordt, ontstaan nu eenmaal ook weleens vlekken. Gelukkig is er een oplossing om deze vlekken tegen te gaan: afwasbare muurverf. Benieuwd wat deze verf precies doet en welke verven afwasbaar zijn? Wij zetten alle ins en outs omtrent afwasbare verf voor je op een rij!