Shop online op Verfwebwinkel.nl
Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Farrow & Ball decoratietips voor buiten schilderen

Farrow & Ball decoratietips voor buiten schilderen

Het houdt voorlopig niet op met het mooie weer. Heerlijk om dan lekker van de zon te kunnen genieten in je eigen tuin. Is je tuin echter nog niet zomerklaar en ziet hij er een beetje saai en kaal uit? Is je tuinmeubilair helemaal vergrijst of oud? Dan is het hoog tijd om je exterieur onder handen te nemen! Voor handige tips voor buiten schilderen lees je dit blog. Zoek je echter nog inspiratie en decoratietips? Lees dan dit blog met Farrow & Ball decoratietips voor buiten!

Barbecue verf: speciaal voor het schilderen van de BBQ

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • Geplaatst in barbecue verf
  • 0
Barbecue verf: speciaal voor het schilderen van de BBQ

Heb jij al jaren een mooie grote barbecue in de tuin staan, maar is hij ondertussen verkleurd en begint hij wat roestplekken te vertonen? Schrijf hem dan zeker niet af, maar fris hem op met een nieuwe laag barbecue verf. Ook voor doe-het-zelvers die zelf een barbecue bouwen, is BBQ verf ideaal. Doordat een BBQ goed heet kan worden, is reguliere verf niet geschikt om hem (over) te schilderen. Gelukkig is er hittebestendige verf op de markt. Lees alle over de ze speciale verf in dit blog!

Ontdek de nieuwe Little Greene kleurenkaart

Ontdek de nieuwe Little Greene kleurenkaart

Little Greene heeft een nieuwe Colours of England kleurenkaart geïntroduceerd. De nieuwe kleurenkaart bevat maar liefst 184 kleurtinten: 170 unieke tinten, waarvan er 14 verder worden uitgelicht als Colour Scales. De uitgebreide kleurenkaart bevat kleuren die meer dan 300 jaar geleden al in het interieur werden toegepast. Uiteraard komen er ook hedendaagse kleurtinten in terug. Of je nu zoekt naar een traditioneel of modern kleurenpallet: bij Little Greene vind je altijd de perfecte verfkleur voor jouw interieur! In dit blog vertellen we meer over de nieuwe Little Greene kleurenkaart.

Breng de zomer in je tuin met de frisse Farrow & Ball verfkleuren

Breng de zomer in je tuin met de frisse Farrow & Ball verfkleuren

We bevinden ons midden in een schitterend voorjaar en dan moet de zomer nog beginnen. Maak je tuin helemaal zomerklaar met de frisse Farrow & Ball verfkleuren! Of je nu een moderne, landelijke, mediterrane of natuurlijk tuin hebt: een beetje kleur doet iedere tuin goed. Denk bij het aanbrengen van kleur in de tuin niet alleen aan het schilderen van tuinmeubilair en het tuinhuis, maar tevens aan het verven van plantenpotten en schuttingen. Vergeet ook het exterieur van het huis niet. Een nieuwe kleur op de kozijnen, deuren of ander houtwerk buiten doet wonderen voor je buitenruimte. Wij helpen je graag op weg met een goede dosis schilderinspiratie!

RAL 9016: de nieuwe RAL 9010?

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • Geplaatst in RAL 9016
  • 0
RAL 9016: de nieuwe RAL 9010?

RAL 9016 Verkeerswit is een witte verfkleur uit de RAL Classic collectie. Het is een minder bekende RAL kleur dan het populaire RAL 9010. Toch lijken steeds meer mensen RAL 9016 te ontdekken en te omarmen. De juiste tint wit voor in het interieur kiezen blijft een lastige klus. Eerder schreven we al hoe je de perfecte tint wit voor je interieur kunt vinden. Benieuwd naar deze ‘nieuw’ ontdekte tint wit? Je leest er alles over in dit blog!