Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
12 Feb 2017 | geur neutraliserende verf

Roet isolerende verf die ook de geur neutraliseerd

Roet isolerende verf kun je gebruiken om de vlek en de nare roetgeur te neutraliseren. Zinsser Bin Primer is een roet isolerende verf. Deze verf heeft niet alleen als eigenschap dat het de roet isoleerd maar ook de geur neutraliseerd. De vlek komt dus niet meer door de (muur)verf of Latex heen. Roet-, schimmel- en nicotinevlekken zijn zeer hardnekkig en krijg je met een laagje verf niet weg. Ze blijven doorschijnen. Daarom is het belangrijk dat je deze vlekken isoleert met een speciale roet isolerende verf of primer.

Roet isolerende verf wordt door verschillende fabrikanten op de markt gebracht. Maar de beste roet isolerende verf is die van Zinsser. Zinsser maakt deze specialistische verfproducten, en staat daarmee wereldwijd aan de absolute top. Zinsser maakt bijvoorbeeld ook een vochtwerende verf voor kelders. Zinsser B-I-N is zo'n roet isolerende verf. Zinsser B-I-N heeft twee bijzondere eigenschappen: isoleren en neutraliseren van nare vlekken en geuren.

 

Hoe werkt het?

Het geheim van Zinsser B-I-N is dat het 100% wit gepigmenteerde schellak bevat en daarmee dekt Zinsser B-I-N zelfs de ergste vlekken af en isoleert ook nog de sterkste geuren. Zinsser B-I-N heeft ook een uitstekende hechting op glanzende en gespoten oppervlakken. Zinsser B-I-N kun je ook gebruiken voor het isoleren van bloedende houtknoesten, harsstrepen en vetvlekken of waterschade. Zinsser B-I-N kan ook als algemene hechtprimer gebruikt worden vanwege de extreme hechting.

Ga als volgt te werk:

 1. Borstel de loszittende stukjes eraf
 2. reinig het oppervlak met Bison Schimmelvreter
 3. Behandel de vlek met Zinsser B-I-N
 4. Zinsser B-I-N laten drogen en afwerken met een gewenste (muur)verf of latex
  Gebruik Zinsser B-I-N spuitbus voor minimale laagdikte en verschil in resultaat.
 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Recente reacties

 • Verf Web Winkel

  Kristian Naalden

  Hi Ed,
  Bedankt voor je opmerking. Wij verkopen dit product. Hierbij de link naar het product om het te kunnen bestellen: https://www.verfwebwinkel.nl/zinsser-bin.html

  Mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag!

 • ed

  Sunday 12 / 02 / 2017

  Waar is dit te koop? Mvg Ed

Laat ook een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »