Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
06 Oct 2016 | krijtverf

Schoolbordverf: wat kun je er allemaal mee?

Keukenprins(es)

Maak jij iedere verjaardag overheerlijke appeltaart? Of vragen je vrienden nu alweer naar je volgende tapasavondje? Schrijf je favoriete recepten gewoon in de keuken! Schilder een muur of keukenkastje met schoolbordverf en schrijf je recepten met een krijtje op. Niet zo’n held in de keuken? Krijt dan je boodschappenlijstje op de muur of deur.

Servies beschilderen

Verblijd jij je gasten graag met een kaasplankje? Beschilder deze met schoolbordverf. Zo kun je op je kaasplankje aangeven welke kaas erop staat, super handig! Hetzelfde kun je doen met borden of tafels. Beschilder ze en schrijf er vervolgens met een krijtje op wat je serveert. Zo hoef je nooit meer je kookboek erbij te pakken als je vragen krijgt.

 

Fun voor de kids

Kunstwerkjes op de muur? Liever niet met stift en verf, maar met krijtjes op een muur met schoolbordverf is het geen probleem. Je kinderen zullen het fantastisch vinden dat ze op de muur mogen tekenen. Je kunt ook een speeltafeltje verven, zodat ze op de tafel kunnen tekenen. Ook super leuk natuurlijk!

Nog meer ideeën en inspiratie

Je kunt in principe iedere muur, deur of meubel in huis met schoolbordverf schilderen. Schrijf er leuke teksten op of maak mooie kunstwerken. Je kunt ook lieve berichtjes naar elkaar schrijven of to do lijstjes maken. Laat je creativiteit de vrije loop, want alles is mogelijk!

Let op! Laat je niet verwarren door zogenaamde ‘krijtverf’. In deze verfsoort zit meer krijt dan in andere verfsoorten waardoor een mat effect ontstaat. Op een wand met krijtverf kun je echter niet krijten. Daarvoor kun je alleen schoolbordverf gebruiken.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »