Shop online op Verfwebwinkel.nl
Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Kindvriendelijke verf: veilig voor kinderen én beter voor het milieu

Kindvriendelijke verf: veilig voor kinderen én beter voor het milieu Ouders en vrouwen die in verwachting zijn, vinden het belangrijk om met kindvriendelijke verf te werken. Deze verf is milieuvriendelijk, waardoor je hem zonder problemen kunt gebruiken om speelgoed, ledikantjes of andere spulletjes voor kinderen te schilderen. Alkydverf is daarentegen niet geschikt voor het schilderen van kindermeubeltjes. In dit blog leg ik je uit wat kindvriendelijke verf precies is en welke soorten er allemaal zijn.

Hoe maak je een behangboom?

Hoe maak je een behangboom?

Een behangboom kun je heel gemakkelijk zelf maken. Pinterest staat vol met mooie voorbeelden. Een behangboom is een perfecte manier om de kinderkamer op te vrolijken en er iets bijzonders van te maken. In dit blog leggen we uit hoe je het beste zelf een behangboom kunt maken.

Creatieve ideeën voor de babykamer

Creatieve ideeën voor de babykamer

Hoera, jullie krijgen een baby! Alles moet natuurlijk perfect zijn voor de kleine, óók de babykamer. Gelukkig heb je negen maanden de tijd om hier een prachtig kamertje van te maken. Jij wil echter geen standaard roze of blauwe babykamer. Of je nou wel of niet weet of het een jongen of een meisje wordt, soms wil je gewoon iets anders. De kleur van de babykamer bepaalt grotendeels de sfeer en uitstraling van de kamer. Deze moet dus wel goed zijn! In dit blog geven we je inspiratie voor de kleur van de babykamer.

Is Farrow & Ball verf kindvriendelijk?

Is Farrow & Ball verf kindvriendelijk?

Kinderen zijn van nature speels en nieuwsgierig. Je let even niet op en ze klimmen op dingen, onder dingen....door dingen heen! Farrow & Ball verf is kindvriendelijk en onafhankelijk getest en voldoet aan de eisen van de Toy Safety Standard (Speelgoedrichtlijn) BS EN 71 deel 3; dit betekent dat ouders onze producten met een gerust hart kunnen gebruiken.