Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Wat zijn de effecten van kleur in het interieur?

Wat zijn de effecten van kleur in het interieur?

Kleur heeft heel veel invloed op ons interieur en is een grote sfeermaker. Maar wist je dat je met kleuren een ruimte ook optisch kunt beïnvloeden? Zo maakt kleur het mogelijk om een ruimte groter, langer, smaller of hoger te laten lijken. Ben je benieuwd hoe? Wij geven je graag een aantal praktische tips!

Nieuwe trend: paarse verf en lak

Nieuwe trend: paarse verf en lak

Paarse verf en lak maakt een flinke opmars in verfland. Niet alleen in trendrapporten zien we dat terug, maar ook in het interieur komt de kleur paars steeds vaker voor. We zien paarse tinten in banken of woonaccessoires terug, maar ook op muren, meubels en kozijnen. Benieuwd welke tinten paars er allemaal zijn en welke kleur paars het beste bij jouw interieur past? Lees dan snel verder!


Histor introduceert nieuwe kleur van het jaar

Histor introduceert nieuwe kleur van het jaar

Histor heeft de kleur van het jaar 2017 bekendgemaakt! De kleur voor 2017 is ‘Dorade’, een violet-grijze kleur. Histor heeft voor deze tint gekozen omdat ‘Dorade’ volgens het merk veel verschillende kanten heeft. De kleur is eigentijds, bescheiden en speels, maar heeft ook een elegante uitstraling, meent Histor.