Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Verfsoorten helder op een rij

Verfsoorten helder op een rij Als je een leek bent op het gebied van verf, lijkt alle verf op elkaar. Het is echter wel handig om te weten welke soort verf je voor welke schilderklus moet gebruiken. Ook kun je op basis van de verfsoort bepalen waar je de verf mee kunt verdunnen en wat voor roller je moet gebruiken. Daarom hebben we de belangrijkste verfsoorten voor je op een rij gezet.

De voordelen van reinigbare muurverf

De voordelen van reinigbare muurverf

Op sommige plekken in huis krijgen de muren het flink te verduren. In het trapgat zie je regelmatig vette vingers op de muur, in de keuken spat er vet tegenaan en je kinderen vinden het ook leuk om overal een kunstwerk van te maken. Het is helaas niet zo makkelijk om een muur te reinigen. Of toch wel? Gelukkig is er speciale reinigbare muurverf op de markt. Ideaal voor in ruimtes waar veel schoongemaakt moet worden. Wat zijn de eigenschappen van reinigbare muurverf?

Histor introduceert nieuwe kleur van het jaar

Histor introduceert nieuwe kleur van het jaar

Histor heeft de kleur van het jaar 2017 bekendgemaakt! De kleur voor 2017 is ‘Dorade’, een violet-grijze kleur. Histor heeft voor deze tint gekozen omdat ‘Dorade’ volgens het merk veel verschillende kanten heeft. De kleur is eigentijds, bescheiden en speels, maar heeft ook een elegante uitstraling, meent Histor.