Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Kindvriendelijke verf: veilig voor kinderen én beter voor het milieu

Kindvriendelijke verf: veilig voor kinderen én beter voor het milieu Ouders en vrouwen die in verwachting zijn, vinden het belangrijk om met kindvriendelijke verf te werken. Deze verf is milieuvriendelijk, waardoor je hem zonder problemen kunt gebruiken om speelgoed, ledikantjes of andere spulletjes voor kinderen te schilderen. Alkydverf is daarentegen niet geschikt voor het schilderen van kindermeubeltjes. In dit blog leg ik je uit wat kindvriendelijke verf precies is en welke soorten er allemaal zijn.

Meubels schilderen in 3 stappen

Meubels schilderen in 3 stappen

Trends volgen elkaar in razend tempo op. Het liefst zou je bij iedere nieuwe interieurtrend je inrichting aanpassen, maar dat is nogal een kostbare hobby. Er is een goedkopere optie, namelijk het schilderen van je bestaande meubels. Je meubels krijgen hierdoor een compleet nieuwe look, waardoor ze weer helemaal on trend zijn. In dit blog lichten we in 3 eenvoudige stappen toe hoe je jouw meubels kunt omtoveren tot nieuwe, hippe exemplaren.

Zo creëer je een instant feestlook met glitterverf

Zo creëer je een instant feestlook met glitterverf

Tijdens de feestdagen kleurt alles in huis goud en zilver. Metallic tinten en glitters zijn het in deze tijd van het jaar immers helemaal! Al deze nieuwe versieringen en accessoires kunnen soms aardig in de papieren lopen. En dat terwijl je ze maar relatief kort gebruikt. In januari gaat alles meestal weer in een doos de berging in. Zonde! Waarom geef je bestaande woonaccessoires niet gewoon een feestelijke look met glitterverf met sparkling finish?

Waarom Rust-Oleum Hard Hat spuitbussen beter dan alle andere?

Waarom Rust-Oleum Hard Hat spuitbussen beter dan alle andere?

Wat is eigenlijk een spuitbus? Een bus die hogere druk kan weerstaan, die drijfgas, oplosmiddel en verf bevat. Het geheimzinnige is dat je er niet in kunt kijken, roeren zoals bij andere verf. Je moet er maar op vertrouwen dat je met de spuitbus toekomt. Het onderscheidende bij Rust-Oleum Hard Hat is de optimale verhouding oplosmiddel en verfstof. Deze bepalen de kwaliteit, dekkracht, verneveling, vloeing enz. enz