Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Subtiel kleur toevoegen? Schilder een lambrisering!

Subtiel kleur toevoegen? Schilder een lambrisering!

Veel mensen zijn bang om een muur een kleur te geven. Een lambrisering van verf is een mooie oplossing: de muur wordt maar gedeeltelijk geschilderd, waardoor de kleur niet teveel op je afkomt. Een lambrisering klinkt vaak wat stoffig of ouderwets, maar een geschilderde variant geeft juist een eigentijdse uitstraling. Je brengt ‘m zo aan en hij geeft de ruimte gelijk meer sfeer. Ook interesse in deze instant sfeermaker? Met de ideeën uit dit blog kun je zo aan de slag!

Een onvergetelijke kerst met Farrow & Ball

Een onvergetelijke kerst met Farrow & Ball

Kerstmis is een bijzondere periode waar we stiekem het hele jaar naar uitkijken. Maak het dit jaar nog specialer door het interieur nieuw leven in te blazen. Dit kan heel makkelijk door het opnieuw te schilderen. Met feestelijke decoraties wordt de kerstsfeer al snel in huis gehaald. Toch is een nieuw kleurenpalet dé manier bij uitstek om jouw interieur op te frissen voor de feestdagen. Om tijdens de feestdagen een extra feestelijke sfeer te creëren, heeft Farrow & Ball meerdere looks ontworpen. Door het gebruik van hoogwaardige verf vier jij een sprookjesachtige kerst met vrienden en familie.

Zo kun je gemakkelijk de trap schilderen

Zo kun je gemakkelijk de trap schilderen

De trap wordt dagelijks intensief gebruikt. Hierdoor is hij erg slijtagegevoelig. Om te zorgen dat je trap niet te snel slijt, is het van belang om de trap goed te schilderen. Waar moet je allemaal op letten bij het schilderen van je trap? En hoe zorg je ervoor dat je tijdens het schilderen van de trap nog steeds naar boven en naar beneden kunt lopen? Wij geven antwoord op al deze vragen.