Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Een onvergetelijke kerst met Farrow & Ball

Een onvergetelijke kerst met Farrow & Ball

Kerstmis is een bijzondere periode waar we stiekem het hele jaar naar uitkijken. Maak het dit jaar nog specialer door het interieur nieuw leven in te blazen. Dit kan heel makkelijk door het opnieuw te schilderen. Met feestelijke decoraties wordt de kerstsfeer al snel in huis gehaald. Toch is een nieuw kleurenpalet dé manier bij uitstek om jouw interieur op te frissen voor de feestdagen. Om tijdens de feestdagen een extra feestelijke sfeer te creëren, heeft Farrow & Ball meerdere looks ontworpen. Door het gebruik van hoogwaardige verf vier jij een sprookjesachtige kerst met vrienden en familie.

Meubels schilderen in 3 stappen

Meubels schilderen in 3 stappen

Trends volgen elkaar in razend tempo op. Het liefst zou je bij iedere nieuwe interieurtrend je inrichting aanpassen, maar dat is nogal een kostbare hobby. Er is een goedkopere optie, namelijk het schilderen van je bestaande meubels. Je meubels krijgen hierdoor een compleet nieuwe look, waardoor ze weer helemaal on trend zijn. In dit blog lichten we in 3 eenvoudige stappen toe hoe je jouw meubels kunt omtoveren tot nieuwe, hippe exemplaren.

Verf op kleur gemaakt met een kleurmengmachine

Verf op kleur gemaakt met een kleurmengmachine

Het personaliseren van je interieur wordt steeds populairder. Hoe kan dat beter dan met een nieuwe kleur op je muur of meubels? Soms is de juiste kleur echter moeilijk te vinden. De professionele mengmachines van Verfwebwinkel bieden dan uitkomst! Ze worden dan ook veelvuldig voor onze klanten gebruikt! Deze kleurmengmachines hebben veel voordelen. Zo zijn ze snel en nauwkeurig, waardoor ze echt iedere gewenste kleur direct voor je kunnen mengen. Bovendien kunnen we een scala aan verfmerken voor je mengen, waaronder bijvoorbeeld Sigma verf.

De voordelen van reinigbare muurverf

De voordelen van reinigbare muurverf

Op sommige plekken in huis krijgen de muren het flink te verduren. In het trapgat zie je regelmatig vette vingers op de muur, in de keuken spat er vet tegenaan en je kinderen vinden het ook leuk om overal een kunstwerk van te maken. Het is helaas niet zo makkelijk om een muur te reinigen. Of toch wel? Gelukkig is er speciale reinigbare muurverf op de markt. Ideaal voor in ruimtes waar veel schoongemaakt moet worden. Wat zijn de eigenschappen van reinigbare muurverf?

Zo kun je gemakkelijk de trap schilderen

Zo kun je gemakkelijk de trap schilderen

De trap wordt dagelijks intensief gebruikt. Hierdoor is hij erg slijtagegevoelig. Om te zorgen dat je trap niet te snel slijt, is het van belang om de trap goed te schilderen. Waar moet je allemaal op letten bij het schilderen van je trap? En hoe zorg je ervoor dat je tijdens het schilderen van de trap nog steeds naar boven en naar beneden kunt lopen? Wij geven antwoord op al deze vragen.