Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | buiten schilderen

Vier seizoenen lang buiten schilderen met Wijzonol LBH 4SO

Recent introduceerde Wijzonol een unieke verfinnovatie: LBH 4SO. Een duurzame professionele grond- en aflakcombinatie die u het hele jaar door kunt gebruiken. Oftewel, 4 seizoenen lang buiten doorschilderen met hetzelfde verfsysteem. Een groot voordeel voor elke schilder omdat u nu in de planning geen rekening meer hoeft te houden (door koudere temperaturen en hogere luchtvochtigheid) met een verschuiving naar binnenwerkzaamheden.

Ongekend snelle droging

Wijzonol LBH 4SO is een alkydharsverf maar toch snel stofdroog en kleefvrij zijn, kunt u zowel bij warm zomerweer als bij een behoorlijke vorst gewoon buiten door werken. De combinatie met voldoende open tijd maakt de werkplanning voor u een stuk eenvoudiger. Als vanzelfsprekend kun je daarom de LBH 4SO-systemen eigenlijk overal buiten toepassen. Dus op bestaand en nieuw hout, metaal én kunststof.Bovendien is LBH 4SO, via het Wijzonol Alkyd kleurmaaksysteem, nagenoeg in elke denkbare kleur leverbaar.

 

Prettige verwerking
en opmerkelijk fraai eindresultaat

Naast het prettige voordeel om 4 seizoenen lang buiten
 te kunnen doorwerken, kenmerken deze verven zich door een aantal andere prettige eigenschappen. Want naast een mooie strakke vloei, een uitstekend standvermogen en (kanten)dekking strijken ze ook nog eens heel erg lekker. Maar wellicht nog wel het belangrijkste: met LBH 4SO verkrijgt u een verkrijgt u een opmerkelijk fraai eindresultaat. De vermelde droogtijden zijn gemiddelden en afhankelijk van de weersomstandigheden en de toegepaste kleur. Voor donkere kleuren gelden bij lage temperaturen langere droogtijden dan voor wit en lichte kleuren.  

 

LBH 4SO Hoogglans

Droogtijd bij 20°C en 65% R.V.
Stofdroog na ca. 2,5 uur; Kleefvrij na ca. 4 uur; Overschilderbaar na ca. 18 uur.
Droogtijd bij 5°C en 90% R.V.
Stofdroog na ca. 3,5 uur; Kleefvrij na ca. 5 uur; Overschilderbaar na ca. 24 uur.
  LBH 4SO Grondlak
Droogtijd bij 5°C en 90% R.V.
Stofdroog na ca. 1 uur; Kleefvrij na ca. 3 uur; Overschilderbaar na ca. 16 uur. Droogtijd bij 20°C en 65% R.V.
Stofdroog na ca. 2 uur; Kleefvrij na ca. 5 uur; Overschilderbaar na ca. 24 uur.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »