Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | één-pot-systeem verf

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf is de allrounder onder de buitenverf

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf is  gemakkelijk te verwerken en breed inzetbaar, dat zijn de eigenschappen van deze professionele schildersverf. Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf is het paradepaardje van Wijzonol, halfglanzend en toch zo'n 7 tot 8 jaar buitenduurzaam.

 

Ideaal voor het afschilderen van voorbehandeld hout, metaal of kunststof. Kunststof of metaal moet je natuurlijk wel voorbehandelen met een hechtprimer. Zelfs op kaal hout kan LBH Silicon Alkyd Systeemverf incidenteel als grondverf gebruikt worden.

Schraal schilderwerk?

Ziet het schilderwerk er echt heel schraal uit, gebruik dan Wijzonol LBH Grondlak HV.
HV staat voor HoogVullend. Dit geeft een mooi 'bedje' voor de systeemverf zeker als je het daarna schuurt met schuurpapier korrel 120/150

 

Daar waar hoogglanslak hoge eisen stelt aan de voorbehandeling van de ondergrond, is systeemverf wat minder veeleisend. De mooie halfglans komt prachtig tot zijn recht op deuren, ramen en kozijnen. Maar is vanuit esthetisch oogpunt ook een praktische keuze voor minder strakke oppervlakten zoals gevelbeschietingen.

LBH Silicon Alkyd Systeemverf is tenslotte niet alleen breed inzetbaar maar ook het hele jaar door (vanaf 5°C) te gebruiken. Houdt rekening met een onderhouden termijn van 5 tot 6 jaar.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »