Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
08 Mar 2017 | epoxy Houtreparatiemiddelen

Wijzonol Snelgrond droogt bij 5° extreem goed epoxy houtreparatie

Buiten dalen de temperaturen en stijgt de vochtigheid. Na een mooie nazomer en herfst wordt je als je buiten gaat schilderen nu geconfronteerd met sterk wisselende verwerkingscondities. Gevolg; problemen met droging van de grondverf en aflak.De problemen met droging op epoxy Houtreparatiemiddelen zijn groter dan op kaal hout.

Wijzonol heeft hiervoor een oplossing bedacht, n.l. de Wijzonol Snelgrond, leverbaar in alle kleuren. Op basis van gemodificeerde alkydhars. De snelgrond droogt goed op alle houtreparatie epoxy houtreparatiemiddelen en vormt een geschikte ondergrond om overgeschilderd te worden met de LBH 4SO Grondlak en de LBH Grondlak HV.

 

Het is wel raadzaam om bij het bestaande schilderwerk alleen kaal hout en epoxy reparatieplekken te behandelen (isoleren) met de Wijzonol Snelgrond. Na deze eerste laag Wijzonol Snelgrond, de tweede laag met LBH 4SO Grondlak of LBH Grondlak HV en daar overheen de laatste afwerklaag aanbrengen.

De prestaties van het totale systeem en die van de afwerklaag worden hierdoor niet nadelig beïnvloed. De body blijft goed en de glans schiet niet weg in de onderliggende laag. Dit gebeurt wel op de snelgrond, dus hiermee niet voorlakken!

Ga nog snel aan de slag met het buitenschilderwerk voordat het straks echt winter wordt!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »