Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf

24 Product(en)
Sorteer op:

Kies de juiste chalky finish meubelverf met onze keuzehulp

Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf bestaat voor een groot gedeelte uit kalk want daarmee krijg je die poedermatte look en feel. Meubelverf hecht eigenlijk overal aan dus je hoeft geen primer te gebruiken, tenminste niet altijd. In sommige gevallen is het wel handig om een primer te gebruiken want een primer hecht nou eenmaal beter bijvoorbeeld als er eerst olie op je meubel heeft gezeten. Je kunt volstaan met een goede hechtprimer.

Wat is het verschil tussen kalkverf en krijtverf?

Technisch gezien zit er eigenlijk geen verschil tussen kalkverf en krijtverf. Het is allebei mat en met een kwast aan te brengen op oppervlakten waar nog geen primer op zit. Het heeft ook dezelfde uitstraling. Sommige zeggen dat krijtverf voor de muur is en kalkverf voor meubelen, laten we het daar maar op houden.

Moet je kalkverf nog extra beschermen?

Het is belangrijk als je kalkverf (chalk verf) aanbrengt op gebruiksvoorwerpen zoals stoelen, tafels en dergelijke dat je het met een blanke wax afwerkt, bijvoorbeeld furniturewax van Rust-Oleum. Als je het nog een extra vintage look wilt geven kun je ook kiezen voor een decowax, zeker de metallics zijn de moeite waard!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »