Mathys AMW Concentraat

Mathys AMW Concentraat

Voor: €21,99 Incl. btw
Omschrijving: Mathys AMW Concentraat is een waterverdunbaar geconcentreerd reinigings- en saneringsmiddel. AMW reinigt vervuilde daken, muren of vloertegels.
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd.

 
AMW is een waterverdunbaar geconentreerd reinigings- en saneringsmiddel op basis van een combinatie van alkyl dimethyl benzyl ammonium chloride and 2-n-octyl-4-isothiazolin-3-one.

Verwijdert algen, mos, schimmels en viezigheid - stinkt niet en is niet schadelijk voor de verwerker - tast geen glas of PVC aan - diepgaande impregnatie - langdurige werking - niet filmvormend. 
  • Verwijdert algen, mos, schimmels en viezigheid
  • Geurarm en niet schadelijk voor de verwerker
  • Tast geen glas of PVC aan
  • Diepgaande impregnatie
  • Langdurige werking
  • Niet film-vormend
Rendement Theoretisch: 4 - 8 m²/l afgedund - 1 liter concentraat is voldoende voor 7 liter reinigingsmiddel (aanlengen met water)

Praktisch: Afhankelijk van veel factoren zoals de graad van vervuiling, poreusheid en ruwheid van de ondergrond en materiaalverlies tijdens het aanbrengen (zie DIN 53220). 

ONDERGROND VOORBEHANDELING
Aanbrengen op een droge ondergrond. Daken en muren die sterk vervuild of met veel mos begroeid zijn, eerst afborstelen of reinigen met de aangepaste middelen.
Afgedunde AMW Concentraat overvloedig aanbrengen, bij voorkeur met de kwast en 2 tot 3 dagen wachten. Vervolgens droog afborstelen en ontstoffen of indien mogelijk met water onder hoge druk (min. 150 bar) afspuiten. Laten drogen en het voorziene verfsysteem aanbrengen.  
0 sterren van de 5, gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen