Sigma Natte Laagdiktemeter

Sigma Natte Laagdiktemeter

Voor: €1,95 Incl. btw
Omschrijving: Met een Natte Laagdiktemeter brengt u de verf op maximale dikte aan. Meet tijdens het schilderen de natte laagdikte met een natte verf laagdiktemeter. Dit handige meetinstrument meet heel nauwkeurig tot zelfs op de duizendste millimeter.
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd.

De Natte Laagdiktemeter gebruik je om de laagdikte van de  verf te meten. De duurzaamheid van de verf wordt voor een groot deel bepaald door de juiste laagdikte. Niet alleen de juiste voorbehandeling en toepassing van de verf zijn  belangrijk, maar zeer zeker de laagdikte ook!  Om er tijdens het schilderen zeker van te zijn dat de juiste laagdikte aangebracht wordt, dient de laagdikte gemeten te worden met een verf laagdiktemeter.  Dit is een handig en klein gereedschap, dat nog het meeste lijkt op een lijmkam.


Een (natte) laagdiktemeter heeft "tandjes" van verschillende lengtes. De buitenste tandjes (standvoeten) zijn van dezelfde lengte zodat ze als basis kunnen fungeren bij het meten van de laagdikte. De natte laagdikte wordt afgelezen waar de scheiding ligt tussen de laatst natte en eerst droge tand zichtbaar is.

De heer JOERI V DOORN Geplaatst op 18 Februari 2018 at 14:48

Super snelle service top geweldige winkel

5 sterren van de 5, gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen