Onbehandeld hout verliest buiten snel kleur en het wordt makkelijk grijs en vuil. Geef (hard)hout daarom op een snelle en mens- en milieuvriendelijke manier een mooie uitstraling voor jaren met een behandeling van Hermadix.

Hermadix heeft hart voor mens en milieu
Steeds meer mensen staan bewust in het leven. Ze hebben oog voor het klimaat en leven verantwoord.
Ook Hermadix heeft hart voor mens en milieu. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en maken daarom al decennialang alleen verven, beitsen en lakken die veilig zijn en onze leefomgeving en gezondheid niet aantasten.
In plaats van de zeer schadelijke oplosmiddelen, gebruikt Hermadix water als basis voor onze productie.
Hermadix producten zijn hierdoor veilig in gebruik, stinken niet en zijn niet schadelijk voor de aarde en onze gezondheid.

In het kort is Hermadix samen te vatten als:

  • Perfecte kwaliteit.
  • Duurzame, verantwoorde producten zonder nare verfluchten.
  • Ultiem gebruikersgemak.
  • Snel drogend
Wat ze beloven, maken ze waar, garanderen ze zelfs. Dat kan omdat Hermadix verven en beitsen al ruim zeventig jaar volledig in eigen huis ontwikkelen, produceren, verpakken en distribueren. Handmatig, op een ambachtelijke manier. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen receptuur, die bestaat uit een watergedragen basis, aangevuld met 20 tot 30 verschillende grondstoffen. Goed bewaarde kwaliteitsgeheimen, die hun verftechnici met vakmanschap, kennis en toewijding speciaal voor u produceren.

Hermadix verf is voor binnen en buiten in onder te verdelen in producten voor:

  • Douglas hout
  • Grenen en Vuren hout
  • Hardhout
  • Meubels, Trappen en Vloeren
  • Steigerhout en geïmpregneerd hout

Douglas hout:

Douglas hout wordt steeds meer gebruikt in Nederland, dit mooie warme hout zal zonder bescherming vergrijzen. Door een laagje Douglasolie wordt dit voorkomen en het hout weer beschermd zonder zichtbare filmlaag.

Grenen en Vuren hout:

Vuren, Grenen en Steigerhout hebben in het Nederlandse klimaat een zeer korte levensduur. Als deze houtsoorten niet behandeld worden met verfbeits, verweren en verkleuren ze snel en zijn ze binnen 3 -5 jaar rijp voor de sloop. Daarom is het zeer verstandig deze met de juiste producten te schilderen voor een levenslange bescherming.

Hardhout:

Hardhout is een sterk houtsoort dat onbehandeld een jaar of twintig meegaat, maar onder invloed van het weer wel enorm vergrijsd. Als u de mooie, warme uitstraling die dit houtsoort van zichzelf heeft, wilt behouden dan moet u het voor gebruik behandelen met olie of beits.

Meubels, Trappen en Vloeren:

Voor binnen heeft Hermadix de eXtra-lijn op de markt gebracht. Hierin zitten kras- en slijtvaste producten voor alle houten vloeren, meubels en trappen. Zowel dekkend als transparant, als glanzend en zo mat als krijtverf.

Steigerhout en geïmpregneerd hout:

Geïmpregneerd hout is van oorsprong zacht hout dat in de fabriek behandeld is met conserveringsmiddelen. Dankzij deze behandeling heeft onbehandeld geïmpregneerd hout (zonder beits) in het Nederlandse klimaat een levensduur van  zo’n 10 jaar. Gelukkig heeft Hermadix producten om de levensduur van geïmpregneerd hout te verlengen.

Steigerhout wordt momenteel veel gebruikt in buitenmeubels en buitenkeukens. Als deze houtsoorten niet behandeld worden met verfbeits, verweren en verkleuren ze snel. Hermadix heeft een Steigerhoutbeits in diverse kleuren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »