Hermadix heeft speciaal voor Meubels, Vloeren en Trappen de lijn Hermadix eXtra op de markt gebracht.

Deze producten zijn gemaakt vanuit het eXtra Quick Dry Concept 

Snelheid, gemak en eenvoud zijn heden ten dagen niet weg te denken uit ons leven. Daarom heeft Hermadix in samenwerking met WAES technologie, lakken, oliën en onderhoudsmiddelen ontwikkeld die tegemoet komen aan onze huidige levensstandaard.
De lakken, oliën en onderhoudsmiddelen zijn extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Van professional tot aan doe-het-zelver, iedereen krijgt snel een fantastisch resultaat! 

Houten meubelen zijn populair. Het zijn levendige, robuuste en uiterst functionele meubelstukken die niet meer weg te denken zijn uit ons interieur. Een groot voordeel van houten meubelen is dat ze tijdloos zijn, mede omdat u ze met een meubellak eenvoudig een hele nieuwe uitstraling kunt geven, passend bij de interieurtrends van het moment.

Een houten vloer brengt sfeer en warmte en is dan ook terug te vinden in veel Nederlandse huiskamers. Een echte robuuste houten vloer is onverwoestbaar en gaat een vele mensenlevens mee. Als u uw houten vloer tijdens die lange levensduur een andere uitstraling wilt geven, kunt u dat eenvoudig bereiken door de vloer te oliën of te lakken. Laminaat is – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – geen hout en kan daarom niet gelakt of geolied worden.

Hermadix producten zijn mens- en milieuvriendelijk en in te delen in twee groepen:

  • Olie
  • Lak
  • Onderhoud

Olie voor meubels en vloeren:

Hout is prima in de olie te zetten. het voordeel van olie is dat het in het hout trekt en daardoor geen filmlaag aanbrengt.
Hierdoor zijn geoliede meubels en vloeren prima plaatselijk bij te werken. 
Heb je je meubels behandeld met Hermadix Meubelolie dan ben je verzekerd van een matte natuurlijke uitstraling in een kleur naar keuze. Verder is deze meubelolie waterafstotend, sneldrogend, niet vergelend en geurarm.

Behandel je daarnaast de vloer met Hermadix Parketolie dan ben je verzekerd van een mooie, op elkaar afgestemde en rustgevende ruimte in je huis. 
Geolied hout heeft een prachtige matte, natuurlijke glans kan gemakkelijk plaatselijk bijgewerkt worden. Dit is vooral makkelijk om slijtageplekken snel op te heffen en bij te werken

Lak voor meubels, trappen en vloeren: 

Binnentrappen worden gemaakt van verschillende houtsoorten en zijn er in allerlei vormen en lengtes. Binnentrappen werden vroeger vooral bekleedt met vloerbedekking of halve maantjes om uitglijden en houtslijtage te voorkomen. De algemene trend is nu dat trappen binnenshuis onbedekt blijven zodat de robuuste uitstraling van het hout behouden blijft. 
Binnentrappen kunnen het beste behandeld worden met Hermadix Trappenlak. Deze is leverbaar in transparant en dekkend en voorzien van ani-slip.

Omdat er voor meubels andere eisen en wensen zijn is er speciaal hiervoor Hermadix Meubellak. Deze meubellak is voorzien van polyurethan wat hem zeer kras- en slijtvast maakt. Kies voor een matte afwerking voor een hippe, rustige, krijtverf-achtige afwerking of voor een hoogglans voor een extra allure aan je meubel. Net als de trappenlak is de Meubellak op waterbasis, niet vergelend, geurarm, waterafstotend en heel prettig te verwerken. Hermadix Meubellak is leverbaar in kleurloos in extra mat, zijdeglans en glans en dekkende kleuren in krijtmat en zijdeglans.

Onderhoud:

Om van al dit moois zo lang mogelijk te genieten en vuilaanhechting of inloop te voorkomen is het belangrijk de ondergrond goed te onderhouden. Hermadix heeft hiervoor, een op de producten aangepaste, mooie onderhoudsproducten zoals polish, onderhoudsolie en vloerenreiniger

 

 

 

 

 

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »