Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Histor Grondverf

0 Product(en)
Sorteer op:

Grondverf is een belangrijker product dan men denkt ! Grondverf zorgt voor een goede dekking, goede hechting en draagt daarbij aan aan een lange levensduur van de verflaag.

Gebruik altijd een geschikte grondverf en laat je goed adviseren als je niet goed weet hoe je moet beginnen. Vrijwel alle ondergronden zijn te schilderen als je maar de juiste grondverf gebruikt.

Om het heel simpel te verdelen is er:

  • Grondverf op terpentinebasis
  • Grondverf op waterbasis
  • Grondverf voor buiten

Grondverf op terpentinebasis:

Gebruik deze grondverf bij voorkeur alleen in donkere kleuren. Lichte kleuren kunnen vergelen en werkt deze grondverf af met een verf op terpentinebasis.

Zo heeft Histor een Histor Perfect Base Supergrondverf die zowel binnen als buiten kan, vochtregulerend is en super dekkend en prima te schuren.
Wil je door met de klus, kies dan de Histor Perfect Base Snelgrond. Deze grondverf is supersnel overschilderbaar, heeft een goede kantendekking, dekt prima en verwerkt fijn. Hierdoor kun je meerdere verflagen per dag schilderen.
Histor Perfect Base Grondverf voor Hout is een grondverf voor binnen en buiten op terpentinebasis. Histor Perfect Base grondverf voor Hout is vochtregulerend, makkelijk te schilderen en makkelijk te schuren
Schilder je met een lak van Histor One op terpentinebasis, grond dan met de Histor One Grondverf Alkyd.
Histor One Grondverf Alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis. Histor One Grondverf dekt goed en is gemakkelijk te schuren.

Histor grondverf op waterbasis:

Histor grondverf op waterbasis is speciaal voor de lakken op waterbasis maar ook de Histor grondverf voor MDF is op waterbasis. Deze grondverf voor MDF en HDF heft de zuiging van de vezelplaten op, iets dat een ' gewone' grondverf niet lukt bij deze vezelplaten.

Voor ' gewoon' hout is Histor Perfect Base Grondverf Acryl voor Hout de perfecte grondverf. Histor Perfect Base Grondverf Acryl voor Hout dekt goed, is gemakkelijk te schuren, vochtregulerend en goed vulling.

Wilt u een grijze grondverf i.p.v. een grondverf op kleur gemengd? Dan heeft Histor de Histor Perfect Base Grondverf Acryl. Deze grijze grondverf isoleert inhoudsstoffen uit bv merbau en kan naast op gewoon hout ook op MDF.
Schilder je met een lak van Histor One op waterbasis, grond dan met de Histor One Grondverf Acryl. Histor One Grondverf Acryl is voor binnen en heeft een hoge dekkracht, is makkelijk te schuren en prettig in gebruik.

Grondverf voor buiten:

Histor Perfect Base Grondverf Exterior is een grondverf op terpentinebasis die speciaal ontwikkeld is voor buitenschilderwerk. Histor Perfect Base Grondverf Exterior is weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. 
Daarnaast heeft Histor ook nog de Histor Perfect Base Grondverf Buiten is geschikt om je hout onder alle weersomstandigheden optimale bescherming te geven. Histor Grondverf Buiten is op basis van alkydhars dekt als geen ander, is vochtregulerend en zorgt voor een goede hechting.

 

 

 

Geen producten gevonden...
Terug naar producten overzicht
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »