Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Jotun

10 Product(en)
Sorteer op:

Jotun maakt kwalitatief hoogwaardige verf. Jotun heeft zich door de jaren heen bewezen met producten als Benar, Oxan en Demidekk. Stuk voor stuk duurzame producten met een extreme duurzaamheid.

Huizen in Scandinavië bestaan voor 90% uit hout. Niet voor niets is Jotun daarom ook marktleider in Scandinavië. Niet alleen met de betrouwbaarheid uit Scandinavië, ook met de kwaliteit willen wij ons identificeren.

De Jotun producten zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties. De producten van Jotun zijn onder te verdelen in:

  • Dekkend 
  • Transparant

Jotun is in staat duurzame producten op de markt te brengen met behoud van kwaliteit. Jotun staat bijvoorbeeld al 40 jaar bekend om zijn houtbeschermingsproducten onder de naam DEMIDEKK.

Dekkend:

DEMIDEKK houtverven zijn van hoge kwaliteit en hebben een superieure duurzaamheid. In een tijd van lagere onderhoudsbudgetten is levensduur van materialen belangrijker dan ooit. DEMIDEKK past perfect in dat kader. 
Zo is er de zijdeglanzende Demidekk Oljetäckfarg, de egaal uitstekende weers- en waterbestendige buitenbeits van Jotun.
Bent u op zoek naar een duurzame watergedragen buitenverf met uitstekend kleurbehoud en lange onderhoudstermijn? Dan is de zijdeglanzende Jotun Demidekk Ultimate Vindu het perfecte product; duurzaam, prettig verwerkbaar en oplosmiddelarm. Wat wilt u nog meer? 

Om uw buitenschilderwerk zoals kozijnen, gevelbetimmering, dakkapelen, overstekken en rabatdelen enz. met behoud van lange onderhoudsintervallenvan ong. 12 jaar te beschermen en ook nog eens de houtstructuur accentueert, in een mooie egale dekkende laag, gebruikt u het beste de Demidekk Ultimate Helmatt of als u liever een zijdeglansversie heeft, is er de Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg

Transparant:

Uiteraard heeft Jotun ook transparante producten hun assortiment. 

Het allerbekendste product van Jotun is de Jotun Benar Olie. Deze transparante afwerking voor binnen en buiten is al járen in het assortiment van Jotun en heeft inmiddels zijn voetsporen verdiend in de schilderswereld. Naast ramen, kozijnen, deuren, tuinmeubelen en allerlei gevelbetimmeringen is Jotun Benar ook uiterst geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn
Jotun Benar Olie is tevens waterafstotend maar ook waterdamdoorlatend en elastisch waardoor hij niet gaat bladderen of schilferen.

Oxan Olie Aqua is ook zijn bekend product van Jotun. Deze vervanger van de Oxan Olie is speciaal voor op beton- en zandcement dekvloeren, poreuze plavuizen en houten vloeren. Jotun Oxan Aqua is een transparante vloersealer die de stofvorming vermindert en daardoor de vloer betere reinigbaar maakt door de beschermende laag.

Maar Jotun heeft meer; Zo is er de Jotun Demidekk Terraslasyr speciaal voor geïmpregneerd (zacht)hout, zoals tuinmeubelen en schuttingen. Deze transparante beits is niet filmvormend, vochtregulerend, waterafstotend, voorkomt scheuren en beschermt het hout tegen UV-licht, schimmels en houtrot.

Jotun Demidekk Strukturlasyr daarentegen is een milieuvriendelijke transparante houtbehandeling voor buiten met UV blokkerende componenten. Hierdoor is uw hout beter beschermd dan met andere transparante producten.

Gebruikt u liever een olie in plaats van een beits dan is de Jotun Trebitt Oljebeis echt een aanrader. Deze transparante impregnering/ houtstabilisator voor buiten bevat o.a. talolie en Chinese houtolie. Daardoor dringt het diep in het hout en geeft poreuze oppervlakken een zeer effectieve bescherming tegen o.a. houtrot en schimmels. Trebitt Oljebeis is in vele kleuren leverbaar. De kleurloze versie is helaas niet geschikt voor buiten.

De Jotun Visir Oljegrunning Klar is een speciaal waterafstotende primer die uw hout beschermt tegen houtrot en schimmels. Doordat de Jotun Visir Oljegrunning Klar een enorm indringend vermogen heeft, wordt het hout van binnenuit versterkt en beschermt. Deze primer past perfect in het Demidekk verfsysteem en verlengt de levensduur van het totale verfsysteem.

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »