Filter

Filters

Klaar

NeverWet

0 Product(en)
Sorteer op:

De verbazingwekkende super hydrofoberende eigenschappen van Rust-Oleum NeverWet zijn eenvoudig te realiseren, maar LEES ALTIJD de instructies zorgvuldig alvorens te beginnen met Rust-Oleum NeverWet. Deze stap-voor-stap handleiding zal ervoor zorgen dat je het beste resultaat behaalt met Rust-Oleum NeverWet.

Hoe ga je aan de slag met Neverwet?

Rust-Oleum NeverWet is een twee-staps kit. Zowel de Base Coat en Top Coat moet worden gebruikt. Met de kit doe je ongeveer 1m2.

Rust-Oleum NeverWet is het voor gebruik op metaal, hout, beton, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, metselwerk, asfalt, vinyl gevelbeplating, glasvezel, de meeste kunststoffen en meer.
Het kan worden toegepast op textiel, leer en canvas. Toch zal Rust-Oleum NeverWet drogen tot een vlakke, matte afwerking en kan het uiterlijk veranderen, vooral bij gebruik op donkere gekleurde punten.

Gebruik buiten of in een goed geventileerde ruimte. Gebruiken bij temperaturen tussen 10 ° C en 32 ° C om een goede droging. Vermijd het spuiten in winderige, stoffige omstandigheden en uit de buurt van warmtebronnen en vluur. Niet gebruiken tijdens het roken.

Voorbereiding van het oppervlak:

Verwijder al het vuil en vet van het oppervlak wat je wilt gaan spuiten. Dek de omgeving af met plastic.

Basislaag aanbrengen:

 
Schud de spuitbus krachtig gedurende één minuut nadat de mengbal begint te ratelen. Als de mengbal er niet in slaagt te ratelen, sla dan niet spuitbus maar blijf schudden. Een test spuiten op karton wordt aanbevolen om een gevoel voor het spuitpatroon te verkrijgen. Houd de bus rechtop 15-30cm van het oppervlak en spuit in een gestage heen-en-weer gaande beweging, iets overlappen elke slag. Doorgaan met het blik tussen passes schudden.
Houd het blik op dezelfde afstand van het oppervlak. Houd het blik in beweging tijdens het spuiten. Breng twee of meer grondlagen 15 minuten na elkaar. Laten drogen gedurende ten minste 30 minuten voor het aanbrengen van de toplaag.  

Topcoat toepassing:

Nogmaals, schud de spuitbus met topcoat krachtig gedurende één minuut nadat de mengbal begint te ratelen. Als de mengbal er niet in slaagt te ratelen, sla dan niet op de spuitbus maar blijf schudden totadt de mengbal begint te ratelen. Een test spuiten op karton wordt aanbevolen om een gevoel voor het spuitpatroon te verkrijgen. Houd de bus rechtop 15-30cm van het oppervlak en spuit in een gestaag door. Vermijd af te wijken het oppervlak. Lagen laten drogen, ongeveer 1-2 minuten. Drie of vier lagen zullen optimale resultaten geven. Gebruik geen andere toplaag dan Rust-Oleum NeverWet.
 

Drogen:

Wacht ten minste 30 minuten vóór het blootstellen van het behandelde oppervlak aan water. De beste resultaten worden bereikt indien de bekleding te harden 12 uur.

Clean Up: 

Wanneer u klaar bent het spuiten, veeg de nozzle/tip schoon alvorens de dop erop te doen. Opruimen Van het afdekplastic pas als deze gedroogt zijn. Eventuele resten kun je schoonmaken met terpentine of xyleen.

TIP:

Het schoonmaken van Rust-Oleum NeverWet behandelde oppervlakken dient te worden uitgevoerd met behulp van een lage druk waterstraal uit een tuinslang.
Met Rust-Oleum NeverWet behandelde oppervlakken mogen nooit worden geschrobd met borstels of schuurmiddelen. Met Rust-Oleum NeverWet behandelde oppervlakken zullen hun afstotende eigenschappen verliezen indien blootgesteld aan wasmiddelen, zeep, oplosmiddelen of water onder hoge druk. Door de olie in de huid, kan overmatige behandeling met blote handen behandelde materiaal een reductie van het afstotende vermogen leiden. Slijtage zal ook leiden tot een vermindering van de prestaties.

Geen producten gevonden...
Terug naar producten overzicht
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »