TRAE LYX staat voor hoogwaardige producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. Maar ook voor betonnen wanden en vloeren of over latex heen als extra bescherming. 

TRAE LYX Naturel Line: een complete lijn naturel lakproducten voor de ultramatte afwerking van parket, houten vloeren, meubelen én wanden.
Ze garanderen een onzichtbare afwerking, behoud van natuurlijke uitstraling, minimaal onderhoud en de producten zijn slijt-, kras- en stootvast.
We stellen de producten graag even aan u voor:

 • TRAE LYX Naturel grondlak
  Met deze lak behoudt uw vloer een natuurlijke uitstraling doordat het het hout minder aankleurt. TRAE LYX Naturel grondlak is een watergedragen, 1-componenten blanke primer voor parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. TRAE LYX Naturel grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Al na ca. 2 uur kan TRAE LYX Parketlak, TRAE LYX Vloerlak, TRAE LYX Projectlak of TRAE LYX Naturel (extreme) aangebracht worden.
 • TRAE LYX Naturel 
  Deze lak is geschikt als  projectlak voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b.v. winkels en restaurants. TRAE LYX Naturel kan gebruikt worden voor eiken, teak en diverse andere houtsoorten.  
 • TRAE LYX Naturel Extreme
  Naturel Extreme is geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. TRAE LYX Naturel Extreme is ook geschikt voor donkere houtsoorten.
 • TRAE LYX Naturel Finish 
  Naturel Finish is speciaal ontwikkeld voor het afwerken van wanden die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz., maar kan ook gebruikt worden als afwerking van minerale ondergronden (vloeren en finishes met betonlook) en als afwerklaag voor wanden in een donkere kleur. 
 • TRAE LYX Naturel Onderhoudsmiddel:
  Trae lyx onderhoudsmiddel Naturel is zowel een onderhouds- als een reinigingsmiddel voor met Trae-lyx Naturel behandelde vloeren.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »