Filter

Filters

Klaar

Trae-Lyx Onderhoudsproducten

7 Product(en)
Sorteer op:

Omdat een goed onderhoud van uw parket, houten vloeren of kurkvloeren belangrijk is voor de levensduur, is het belangrijk de juiste onderhoudsproducten te gebruiken.

Trae-Lyx heeft speciaal voor de met Trae-Lyx producten behandelde vloeren diverse onderhoudsproducten in het assortiment.

De Trae-Lyx onderhoudsproducten zijn onder te verdelen in:

  • Cleaners/reinigers
  • Bescherming

Cleaners / reinigers:

Voor het even snel (plaatselijk) reinigen is de Trae-Lyx Spray & Clean ontwikkeld. Deze is geschikt voor van alle soorten Trae-Lyx lakken.

Voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn is er de Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner. Dit product is volledig biologisch afbreekbaar, huidvriendelijk en zuinig in gebruik.
Voor deze oppervlakken is de Trae-Lyx Hardwax Pro Floor Cleaner ook geschikt. Dit is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig gebruik op vooral geoliede vloeren.

Oude polish lagen kunt u verwijderen met de Trae-lyx Polish Verwijderaar. Dit is een watergedragen reinigingsconcentraat dat oude lagen vloerpolish verwijdert en tevens de vloer ontvet.

Bescherming:

Trae-Lyx Vloerpolish is een sneldrogend watergedragen, moderne zelfglanswas met een groot vullend, vuilafstotend, waterafstotend en beschermend vermogen.

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel is zowel een onderhouds- als een reinigingsmiddel voor met Trae-Lyx Naturel behandelde vloeren. Heeft u de vloeren met vloer-, parket- of project lak van Trae-Lyx behandeld gebruik dan voor het onderhoud van deze vloeren het Trae-Lyx Onderhoudsmiddel. In één behandeling In wordt de vloer gereinigd, verzorgt en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling.