Bestel grondverf van Boonstoppel online

Speciaal voor binnen is er de Boonstoppel Garantie Interieur PU/AC, deze isolerende watergedragen primer is geurarm en is kras- en slijtvast. De Garantie Primer Universeel is een watergedragen primer die roestwerend is. Deze grondverf kan zonder problemen op metaal, kunststoffen en andere ondergronden worden aangebracht.

Voor buiten

Speciaal voor buiten is er de Garantie Snelgrond, deze is al na 4 uur overschilderbaar. Het voordeel is dat je op één dag meerdere lagen kunt schilderen. Liever een kras- en slijtvaste primer op bijvoorbeeld de buitendeuren of poort? Dan is de Garantie Grondverf PU geschikt. Nu het schilderwerk in de grondverf zetten en volgend (voor)jaar pas verder schilderen? Dan is het aan te raden om de Garantie Grondverflak 2000 te gebruiken. Deze kan namelijk 1 jaar overstaan. 
De parel onder de Boonstoppel grondverven is de Garantie Exqua d'Or Grondverf, deze hoogwaardige primer kan ook 1 jaar overstaan en is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met Garantie Exqua d’Or Hoogglans, waardoor er een verfsysteem ontstaat dat voor jaren mee kan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »