Sigma beits, vernis of olie online bestellen is zo gepiept. Het assortiment Sigma beits, vernis en olie bestaat onder andere uit:

 • Sigma Sigmalife
 • Sigma Sigmavar
 • Sigma SigmaOil

Met deze beitsen, vernissen en oliën van Sigma is iedere klus in een handomdraai geklaard. Selecteer de afwerking en beitskleuren die jij wenst en koop Sigma beits, vernis of olie online!

Sigma beits Sigmalife

Sigma beits Sigmalife is de naam waaronder Sigma haar beitsen verkoopt. Hieronder vallen zowel alle binnen- als buitenbeits kleuren. Sigma beits is vochtregulerend en accentueert de nerftekening. Er zijn zes verschillende soorten beits van Sigma, namelijk:

 1. Sigma Sigmalife VS-X Satin
 2. Sigma Sigmalife DS Acryl Satin
 3. Sigma Sigmalife DS TX Gloss
 4. Sigma Sigmalife DS TX Satin
 5. Sigma Sigmalife VS Acryl Satin
 6. Sigma Sigmalife Stain Matt

Sigma Sigmalife VS-X Satin is een transparante beits die het hout impregneert. De beits Sigma Sigmalife DS Acryl Satin is een watergedragen beits, waardoor hij reukarm is. Voor een hoogglans effect gebruik je Sigma Sigmalife DS TX Gloss. Voor een zijdeglans effect kies je juist de Sigma Sigmalife DS TX Satin. Een beits voor binnen en buiten die snel droogt is de Sigma Sigmalife VS Acryl Satin. Sigma Sigmalife Stain Matt is een gemakkelijk verwerkbare beits voor onder andere tuinhout. Zo heeft iedere Sigma beits zijn eigen kenmerken.

Sigma vernis Sigmavar

Sigma vernis Sigmavar bevat de vernislijn van Sigma. Sigma vernis droogt snel, is kras- en slijtvast en gemakkelijk te verwerken en reinigen. Het assortiment vernis van Sigma bestaat uit zes producten:

 1. Sigma Sigmavar S2U Satin
 2. Sigma Sigmavar WS Gloss
 3. Sigma Sigmavar WS Satin
 4. Sigma Sigmavar WS Matt
 5. Sigma Sigmavar WS Project Satin
 6. Sigma Sigmavar Yacht Gloss

Sigma Sigmavar S2U Satin is goed bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Voor een hoogglans effect gebruik je Sigma Sigmavar WS Gloss. Sigma Sigmavar WS Satin geeft een zijdeglans afwerking en Sigma Sigmavar WS Matt gebruik je voor een mat effect. Trap beitsen? Voor het voorbehandelen van vloeren en trappen gebruik je Sigma Sigmavar WS Project Satin. Deze vernis is namelijk zeer kras- en slijtvast. Kortom een echter zware beits voor binnen. Voor een hoogglans waterbestendige afwerking kies je voor Sigma Sigmavar Yacht Gloss.

Sigma olie SigmaOil

Sigma olie SigmaOil is waterafstotende olie die houten ondergronden beschermt. Het assortiment Sigma SigmaOil bestaat uit 2 oliën:

 1. Sigma SigmaOil WS Teak
 2. Sigma SigmaOil Remover

Voor een natuurlijke afwerking van je houtwerk gebruik je Sigma SigmaOil Parquet Matt. De Sigma SigmaOil WS Teak is een watergedragen teakolie die het hout impregneert. Tot slot kun je hout gemakkelijk reinigen met de Sigma SigmaOil Remover.

Kenmerken van Sigma beits, vernis of olie

Sigma houtbeits, vernis of olie onderscheidt zich van de concurrentie doordat:

 • Ze snel drogen
 • De beits en olie vochtregulerend en waterafstotend zijn
 • De vernis en olie kras- en slijtvast zijn
 • Ze gemakkelijk verwerkbaar zijn
 • Voor elke ondergrond is er een beits: vurenhout beitsen, red cedar, teak, e.d.

Assortiment Sigma beits, vernis of olie

Bekijk het veelzijdige assortiment Sigma beits, vernis of olie online op deze webpagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »