Koop je verfafbijt voordelig bij Verfwebwinkel

Met verfafbijt kun je verf verwijderen van bijvoorbeeld hout, metaal, glas of steen en beton. Verfafbijt bevat parafine een werkzame stof die verf oplost. Nadat je verf ingesmeerd hebt met afbijtmiddel kun je het binnen enkele tientallen minuten met een verfkrabber of afsteekmes verwijderen. Verfwebwinkel heeft afbijt van Fluxaf, Rust Oleum en Alabastine in het assortiment. Hieronder staan de verschillen uitgelegd.

Wat is het verschil tussen de verfafbijtmiddelen van Fluxaf?

FLUXAF GREEN Fluxaf Pro FLUXAF SUPER
Fluxaf Green afbijt verwijdert vrijwel alle soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten. De snelle en krachtige oplossing voor het verwijderen van de meeste soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten. Fluxaf Super afbijt verwijdert vrijwel alle soorten verf en sierpleister van vrijwel alle oppervlakten.
Stinkt niet Werkt zeer snel Stinkt niet
Bevat geen oplosmiddelen Lijkt qua werking op tradionele afbijtmiddel op basis van methyleen chloride Bevat geen oplosmiddelen
Bevat geen logen en zuren   Bevat geen logen en zuren
PH-Neutraal   PH-Neutraal
Gel Structuur (makkelijk verwerken) Gel Structuur (makkelijk verwerken) Gel Structuur (makkelijk verwerken)
Hoeft niet afgedekt te worden  Hoeft niet afgedekt te worden Hoeft niet afgedekt te worden
Kan toegepast worden op verticale oppervlakken en zelfs plafonds dankzij unieke gel formule Alleen geschikt voor buiten Geschikt voor binnen en buiten
  Ruikt sterk Hoeft niet afgedekt te worden

Rust Oleum verfafbijt

De afbijt van Rust Oleum is en zeer snel en effectief verfoplossend product zonder methyleenchloride voor verwijdering van alle verschillende soorten verf en lijm. Rust Oleum verfafbijtmiddel is een groene verfafbijt die binnen enkele minuten de verf van het oppervlak laat krullen.  Deze afbijt kan gebruikt worden om bijvoorbeeld oude verflagen of lijm(resten) te verwijderen.

Alabastine Super Afbijt

Alabastine Super Afbijt is een verfafbijtmiddel dat geschikt is voor vele verfsoorten. Denk bijvoorbeeld aan vernis, latex, lakverf, muurverf of 2 componentenlak. Deze afbijt werkt al na 30 minuten!

Tips! Je kunt de werking van het product wat versnellen door het afbijtmiddel af te dekken met folie. Ten eerste voorkom je hiermee uitdroging van het product, en ten tweede verbeter je de werking van de afbijt. Als je ziet dat de verf helemaal gerimpeld is kun je gaan verwijderen met bijvoorbeeld een verfkrabber of afsteekmes. Probeer hierbij de ondergrond zo min mogelijk te beschadigen. Dan heb je een beter eindresultaat en minder reparatiewerk achteraf.

Owatrol Dilunett

Owatrol Dilunett is een afbijtgel voor alle ondergronden. In tegenstelling tot andere afbijt is Dilunett een zelfwerkend product, je kunt dus zonder afkrabben tot wel 8 verflagen verwijderen. Met Dilunett kun je bijvoorbeeld beits, was, vernis, verf en antifouling verwijderen.

Fluxaf Graffi-Clean

Dit is een afbijtmiddel dat de meest voorkomende graffitisoorten kan verwijderen. Maar denk ook aan viltstift, kauwgom en vetkrijt. Bovendien is dit product is ook te gebruiken om ongewenste affiches/aanplakbiljetten te verwijderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »