Vind je houtrot oplossing bij Verfwebwinkel

Heb je last van houtrot? Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Zorg dat je verrot hout altijd helemaal verwijdert en dat je het hout daarna bewerkt met de juiste benodigdheden om houtrot te stoppen en herstellen. Voor alle benodigdheden voor houtrot reparatie kun je natuurlijk terecht in onze webshop. 

Benodigdheden voor houtrot reparatie

Zorg dat je voor het behandelen van het hout, het verrotte hout volledig verwijdert en daarom nog ca. 5mm gezond hout weghaalt. Alleen zo weet je zeker dat er geen rotte houtvezels achterblijven die het rotproces opnieuw in gang kunnen zetten. Gebruik voor het verwijderen bijvoorbeeld een speciale Houtrot- en Houtreparatie Plamuurmes van Alabastine. Met deze plamuurmessen voor houtrot vang je twee vliegen in een klap. 

Houtrot impregneren

Met een impregneermiddel kun je het verrotte hout versterken. Albastine Houtrot Impregneer (vroeger bekend als Houtrotstop) en Polyfilla Pro W340 zijn impregneermiddelen die direct het rottingsproces van het hout stoppen. Let wel op: voordat je hiermee aan de slag gaat is het belangrijk om te weten of het hout droog genoeg is. Houtoppervlakten met een luchtvochtigheidsgraad van 18% of hoger kunnen beter nog niet behandeld worden, omdat er dan teveel vocht in het hout afgesloten wordt en voor nieuwe problemen kan zorgen. Met een houtvochtgehaltemeter kan je dit meten.

Houtrotvuller

Met houtrotvuller kun je oud en versleten hout weer als nieuw maken. Wij hebben verschillende houtrotvullers in ons assortiment, zoals Albastine of Polyfilla. Daarnaast zijn er ook houtrotvullers die extra snel drogen of reparatieplaatjes voor een gebruiksvriendelijke behandeling van grotere oppervlakken.

Assortiment voor houtrot reparatie

Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment aan allerlei benodigdheden voor het behandelen van houtrot. In onze webshop vind je impregneermiddelen, houtrotvullers en reparatiepasta’s van merken als Albastine, Polyfilla Pro, Den Braven, Bolivia en Renovaid. Deze producten worden gebruikt door professionele schilders en vakmensen, maar zijn ook makkelijk in gebruik voor alle doe-het-zelf-klussen in en rondom het huis. 

Houtrot reparatie benodigdheden bestellen

Bestel jouw benodigdheden voor houtrot reparatie en houtrot preventie simpel en snel bij Verfwebwinkel. Alle benodigdheden voor houtrot reparatie zijn altijd op voorraad in onze webshop en in onze fysieke winkel in Roosendaal. Ook voor alle andere schildersbenodigdheden en elektrisch gereedschap kun je 24/7 terecht bij Verfwebwinkel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »