Bestel je schildersstoffer online met korting

Een schildersstoffer wordt gebruikt voor het stofvrij maken van het oppervlak na het schuren, zodat je stofvrij kunt gaan aflakken. Door je oppervlak met een schilderstoffer en kleefdoek te reinigen kun je gegarandeerd stofvrij aan de slag. Een schildersstoffer is er in diverse vormen en soorten, hieronder uitleg over de verschillende soorten.

De klassieke schildersstoffer

De Anza Stoffer Biggetje 910300 is een echte klassieker. Door het houten handvat is deze makkelijk in gebruik, ook is deze vrij groot waardoor hij favoriet is bij veel schilders!

Vladder is populair bij schilders omdat deze schilderstoffer lekker in de hand ligt. 100% Chinees varkenshaar waardoor je stof optimaal verwijderd! In zowel een breed als een smal model verkrijgbaar.

Makkelijk mee te nemen

Wil je een schildersstoffer die makkelijk in je kontzak past? Ga dan voor de halve maan. Deze hebben we van zowel Anza als Goudhaantje, de schildersstoffer van Goudhaantje heeft zachtere haren. Door de halve maan vorm is deze ook ideaal om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »