Voordelig je toevoeging kopen

Een toevoeging kan voor diverse toepassingen gebruikt worden. Er zijn diverse soorten toevoegingen verkrijgbaar bij verfwebwinkel. 

 

Toevoeging voor in de verf

Owatrol Olie zorgt ervoor dat blaasvorming in de verf wordt voorkopen. Ook verbeterd het de hechting en vloeiing van alkydverf. Ook is het een multifunctionele roestvertrager en additief voor verf en beits. Owatrol is in zowel een spuitbus als in blik verkrijgbaar.
Wil je strepen en rolafdrukken voorkomen in je verf? Voeg dan 7 tot 10% Floettrol aan je muurverf of latex toe. Tevens zorgt de Floettrol ervoor dat de verf beter dekt, en de zuiging van de ondergrond wordt verminderd.
Wilt u de droogtijd verkorten van synthetische verven op basis van lijnolie/alkydhard? Voeg dan Siccatief 10 toe. Let op! U mag maar maximaal enkele procenten toevoegen aan gebruiksklare verf.

Ondergrond met siliconen

Avis Anti-Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Je voegt een paar druppels Avis Anti-Siliconen Vloeistof toe aan de lak of vernis. Er is zowel anti siliconen voor watergedragen (aqua) als voor terpentine verdunbare verf (alkyd). 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »