Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
24 May 2017 | Farrow & Ball verfkleuren

Breng de zomer in je tuin met de frisse Farrow & Ball verfkleuren

We bevinden ons midden in een schitterend voorjaar en dan moet de zomer nog beginnen. Maak je tuin helemaal zomerklaar met de frisse Farrow & Ball verfkleuren! Of je nu een moderne, landelijke, mediterrane of natuurlijk tuin hebt: een beetje kleur doet iedere tuin goed. Denk bij het aanbrengen van kleur in de tuin niet alleen aan het schilderen van tuinmeubilair en het tuinhuis, maar tevens aan het verven van plantenpotten en schuttingen. Vergeet ook het exterieur van het huis niet. Een nieuwe kleur op de kozijnen, deuren of ander houtwerk buiten doet wonderen voor je buitenruimte. Wij helpen je graag op weg met een goede dosis schilderinspiratie!

Natuurlijke Farrow & Ball verfkleuren

Voor een harmonieus kleurschema in je tuin maak je gebruik van natuurlijke kleuren. Denk hierbij niet alleen aan groen- en aardetinten, maar ook aan de kleuren van de bloemen die je in de natuur tegenkomt. Er zijn tal van Farrow & Ball verfkleuren geïnspireerd op de kleuren uit de natuur. Mooie frisgroene tinten voor in de tuin zijn bijvoorbeeld kleurnummer 19 Lichen, 84 Green Blue, 250 Tunsgate Green en 251 Churlish Green. Mooie bloemenkleuren kun je bijvoorbeeld terug laten komen in bloempotten en andere tuinaccessoires. Heidepaarse tinten als 270 Calluna en 271 Brassica zijn prachtig voor plantenbakken en potten.

Laat je tuin spreken met Farrow & Ball

De natuurlijke tinten in een tuin in combinatie met het daglicht vormen de perfecte basis voor iedere kleur Farrow & Ball verf. Kies daarom eens voor een meer sprekende kleur in je tuin. Binnenshuis zal je waarschijnlijk niet zo snel een opvallende kleur verf toepassen, omdat hier minder natuurlijk licht binnenkomt. Buiten heb je hier echter geen last van, dus wat dat betreft kun je in de tuin helemaal los met kleur! Zo geniet je niet alleen van een kleurrijke tuin in het voorjaar, maar het hele jaar door.

Kies bijvoorbeeld voor feloranje tuinmeubilair in de kleur 268 Charlotte’s Locks. Of kies voor bloembakken in sprekende blauwtinten, zoals 253 Drawing Room Blue en 280 St Giles Blue. Ook een sprekende roodtint als 248 Incarnadine kan een tuin extra doen opbloeien. Gebruik deze kleur bijvoorbeeld op de deur van de schuur.

Tip! Heb je maar een kleine schuurdeur of wil je de deur imposanter doen lijken? Schilder dan de deur en de deurpost in één kleur verf. Hierdoor lijkt de deur groter.

Benieuwd waar je op moet letten als je buiten gaat schilderen? Lees dan dit blog!

(de bank op de foto is geschilderd in Brassica no. 271)

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »