Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
13 Oct 2016 | muurverf

De voordelen van reinigbare muurverf

Een muur met gewone verf is lastig schoon te maken. Gelukkig biedt reinigbare muurverf de uitkomst. Reinigbare muurverf biedt een perfecte dekking. De muur is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Ook hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld rode wijn, saus en koffie zijn gemakkelijk te verwijderen. Soms is hier een extra schoonmaakmiddel voor nodig. De muur blijft gewoon mooi strak en mat, hoe vaak je het oppervlak ook reinigt. Let op dat je de verf hiervoor na het aanbrengen wel 30 dagen moet laten doordrogen.

Diverse reinigbare muurverven

Er zijn verschillende reinigbare muurverven op de markt. Zo biedt Wijzonol de Extra Reinigbaar Muurverf. Wanneer je deze muurverf gebruikt, verwijder je iedere vlek in een handomdraai met een vochtige doek. Ook Sigma biedt met de Sigmapearl Clean Matt een reinigbare matte muurverf. Ook deze verf is reinigbaar met water en een zachte doek. Voor hardnekkige vlekken van koffie, thee en wijn gebruik je de Sigmapearl Cleaner.

 

Extreme test

Om aan te tonen hoe gemakkelijker Sigmapearl Clean Matt te reinigen is, heeft Sigma vakschilders uitgenodigd voor een extreme test. Ze werden eerst uitgenodigd om een wand met deze reinigbare muurverf te beschilderen. Vervolgens werden ze weer uitgenodigd om het resultaat te bewonderen én… te vervuilen! In onderstaande video zie je hoe dat eraan toeging en of ze de muur daarna nog schoon kregen.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »