Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
24 Feb 2017 | estate emulsion

Estate Emulsion of Modern Emulsion van Farrow & Ball

De emulsions van Farrow and Ball zijn dispersies voor muren en plafonds binnenshuis. Wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee Estate Emulsion en Modern Emulsion van Farrow & Ball.

Alle verf van Farrow & Ball is op waterbasis, milieuvriendelijk en voldoen aan de nieuwste milieuwetgeving van de EU ten aanzien van de VOC (Volatile Organic Compounds) gehalte van verven. Estate Emulsion en Modern Emulsion zijn muurverven en laag in geur en geclassificeerd als een laag of minimaal VOC. Dus ook als je zwanger bent is het geen probleem om met deze verf te werken.

Of je nu een subtiele achtergrond of een gewaagde kleur statement maken, de muurverven van Farrow & Ball bepalen de unieke look van Farrow & Ball. Estate Emulsion is verreweg het bekenste van de twee. En zeker ook de meest gebruikte. Veel verschillen zijn er ook niet, enkel de wasbaarheid:

Estate ® Emulsion

Dé muurverf die de ultime Farrow & Ball look creëert Estate Emulsion. Geschikt voor gebruik door het hele huis op muren en plafonds, het heeft een krijtachtige matte afwerking en een ongeëvenaarde diepte van de kleur. De traditionele formulering en ingrediënten zijn niet veranderd in decennia en het heeft meer pigment in elke blik dan andere muurverf. Estate Emulsion is goed reinigbaar.


Modern Emulsion

Modern Emulsion is de ultieme high performance alternatief voor Estate Emulsion ®. Met iets meer glans, deze afwerking is ideaal voor keukens, badkamers, gangen, kinderkamers en andere die vaak gereinigd moeten worden. Volledig afwasbaar.

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »