Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
01 Feb 2017 | F&B verf

Farrow and Ball: Kleurencombinaties

Farrow and Ball kleurencombinaties

Farrow and Ball's belangrijkste kleuren in dit blog zijn: Breakfast Room Green, Light Blue, Pink Ground en Tanner's Brown.
Deze prachtige kleuren bevorderen ontspanning en reflectie in interieurs.
Ze helpen om levendige ruimtes te creëren en zijn in balans om bij te komen van de stress van alledag en het moderne leven.

Breakfast Room Green voelt levendig op elk moment van de dag. Deze prachtige kleur komt rechtstreeks uit de natuur. Breakfast Room Green maakt dat we ons veilig en rustig in onze woonomgeving voelen. James White aan het plafond.
Deze trend weerspiegelt een verschuiving van harde, grafisch interieurs tot een zachtere meer natuurlijke uitstraling met een moderne twist.
Goed te combineren met: James White, Calke Green en Light Gray

                    

Light Blue wordt veelal gebruikt in een interieur waar de kleuren verschuiven en veranderen. Light Blue gebruiken we daar waar we instinctief neigen naar kleuren die ons herinneren aan de zachtere kant van het leven om onze huizen te maken tot een oase van rust, weg van de brutaliteit van het moderne leven.
Goed te combineren met: Dimpse,  Blackened en Lamp Room Gray

                    

Pink Ground creëert een bescheiden schoonheid in het huis, waardoor kamers voel me warm, vrij, zacht en toegankelijk aanvoelen. Pink Ground voelt aan als een verdunde gips kleur waardoor muren zien er bijna naakt uitzien.
Goed te combineren met: Setting Plaster, Pale Powder en Teresa's Green.

                    

Tanner's Brown
Hoewel we snakken naar lichte en bleke (pastel)tinten in 2015, blijven donkere tinten de beste keuze waar natuurlijk licht ontbreekt. Deze aardebruine kleur voelt volkomen tijdloos en heeft een ambachtelijke uitstraling.
Goed te combineren met: Dead Salmon, Joa's White, Oval Room Blue en Hardwick White
                             

Getoonde kleuren kunnen afwijken i.v.m. beelscherminstellingen, bestel een gratis kleurkaart of een proefpotje om de juiste kleur te zien.

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Recente reacties

 • Verf Web Winkel

  Kristian Naalden

  Ja dat kan zeker. Je zult wel 2 of 3 lagen Purbeck stone aan moeten brengen schat ik.

 • J.Schmidt

  Wednesday 01 / 02 / 2017

  Een vraag : mijn muur is geverfd met ovaal room blue. Kan daar makkelijk overheen geverfd worden met een andere kleur bv purbeck stone ook van farrow and ball ?
  Vriendelijke groet,
  J. Schmidt

Laat ook een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »