Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | Farrow and Ball

Farrow & Ball heeft unieke kleuren voor babykamers

Een keuze maken uit de uniek kleuren van Farrow & Ball voor je babykamer is een spannende en tegelijkertijd uitdagende taak. Het Britse Koninklijke paar zal, net als andere ouders wereldwijd, een kleurenschema willen kiezen waar ze jarenlang met hun nakomelingen van kunnen genieten. Zachte, frisse tinten aangebracht op een groter oppervlak creëren een rustgevende omgeving Accenten met sprekende kleuren brengen juist de ruimte tot leven en stimuleren babies en kleuters visueel. Farrow & Ball heeft enkele suggesties voor de Britse troonopvolger en zijn koninklijk gezin paar samengesteld.

Romantisch Roze

Voor een echte prinses is Great White de perfecte keuze, de roze en paarse ondertonen geven de kleur een zachte uitstraling zonder te zoet over te komen. Probeer voor een charmant, niet te overheersend kleurenschema, een combinatie van Great White op de muren met de toepasselijk genaamde Middleton Pink op de vloer. Breng de babykamer tot leven door het meubilair in een sprekende kleur als Brinjal of Cinder Rose te schilderen.
 

Een babykamer voor een koningskind!

Voor een jongenskamer wordt meestal blauw gekozen. Een zachte blauwe tint zoals Borrowed Light geeft de kamer een licht en luchtig karakter, maar komt pas echt goed tot zijn recht in contrast met het krachtige Hague Blue op plinten en deuren. Dit schema wordt mooi aangevuld door meubilair geschilderd in Parma Gray, een passende babykamer voor een troonopvolger.

Green and Pleasant Land  


De zachte groenblauwe kleur Pale Powder, met zijn prachtige waterachtige uitstraling, leent zich uitstekend voor een kinderkamer die geschikt is voor zowel kleine prinsjes als kleine prinsesjes. Kies als tegenhanger een zachte wittint zoals bijvoorbeeld Farrow &  Ball's Pointing, voor een uitermate fris, maar warm effect. Accenten in Teresa's Green of Green Blue op het houtwerk brengen de kamer tot leven en geven het interieur een speelse draai.

Uitbundig Geel


Geel blijft altijd een favoriete kleur voor kinderkamers - Ringwold Ground en Tallow strepen op de muren vergezeld met Wimborne White op het houtwerk en plafond, creëren een sprekende, lichte ruimte voor de koninklijke baby. Voeg een vleugje klasse toe met London Clay als accentkleur op het meubilair.

Land of Hope & Glory


Een vaderlandslievende rood wit blauwe kamer zou perfect zijn voor de jongste telg van de koninklijke familie! Schilder de muren boven de lambrisering in de frisse kleur Wimborne White en het oppervlak onder de lambrisering in de intens, dieprode tint Incarnadine. Accenten in Drawing Room Blue op meubilair of aan de binnenkant van kasten maken de look helemaal.

Alle kleuren zijn verkrijgbaar in muurverf en lak

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »