Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
05 Feb 2016 | engelse verf

Farrow & Ball Shadow White 282

Farrow & Ball heeft 9 nieuwe kleuren geïntroduceerd. Op verfblogger.nl vertellen we over deze negen nieuwe kleuren het verhaal en laten u mooie combinaties zien met deze nieuwe prachtige nieuwe (en oude kleuren)

We beginnen met Farrow & Ball Shadow White 282

Farrow & Ball Shadow White 282 ontleent zijn naam vooral aan de zachte subtiele uitstraling die ontstaat als wittinten op schaduwrijke plaatsen worden gebruikt. Shadow White is een prachtige kleur voor de mensen die houden van lichtere neutrale kleuren, maar ook zeer geschikt als basis- kleur in je interieur om te combineren met uitgesproken kleuren.

 Gele ondertoon in de kleur

Shadow White heeft in tegenstelling tot Slipper Satin 2004 geen gele ondertoon en daarmee is Shadow White de perfecte tegenhanger van het iets wat donkerdere Shaded White 201.
Shadow White is veelzijdig en inzetbaar op zowel muren als houtwerk. Deze neutrale kleur komt echt in ieder interieur tot zijn recht.

Ben je op zoek naar een wittint waarvan je best mag zien dat het geen wit-wit is, dan is Shadow White zeker een kleur die gaat bevallen.

In de kleurenkaart staan alle 132 huidige kleuren van Farrow & Ball. heeft u nog een kleurenkaart liggen met &ere kleuren van Farrow & Ball.....geen probleem, dat zijn archiefkleuren geworden en nog altijd leverbaar.

Wat veel mensen niet weten is dat Farrow & Ball ook een verflijn voor buiten heeft en je op die manier de prachtige kleuren ook buitenshuis kan gebruiken

Voorbeelden van Kleurcombinaties zijn:

Shadow White  282  -  Wimborne White 239  -   Shaded White 201

Farrow-and-Ball-Shadow-White-282      Farrow-and-Ball-Wimborne-White-239     Farrow-and-Ball-Shaded-White-201

Shadow White 282  -  Drop Cloth 283  -  French Gray 18

Farrow-and-Ball-Shadow-White-282     Farow-and-Ball-Drop-Cloth-283     Farrow-and-Ball-French-Gray-18

Shadow White 282  -  Light Blue 22  -  Oval Room Blue 85

Farrow-and-Ball-Shadow-White-282     Farrow-and-Ball-Light-Blue-22     Farrow-and-Ball-Oval-Room-Blue-85

Shadow White 282  -  St. Giles Blue 280 - Calluna 270

Farrow-and-Ball-Shadow-White-282     Farrow-and-Ball-St.-Giles-Blue-280     Farrow-and-Ball-Calluna-270

I.v.m. de instellingen van je pc, laptop, tablet of smartphone kunnen kleuren in het echt afwijken van je beeldscherm. bestel een kleurenkaart of samplepotje om de kleur in het echt te zien.

Lees ook de blogs over de verhalen van de &ere prachtige nieuwe kleuren 2016 van Farrow & Ball.
Laat je gaan.....Combineer en Creëer!

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »