Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
10 Jan 2017 | hoogglanslak

Glansrijk de beste !!! Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Nu schilderen en over een jaar of 10-12* weer eens aan je schilderwerk moeten denken. Klinkt als muziek in de oren toch? Wijzonol komt daarom deze zomer met Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak op de markt.

Hele mond vol maar het komt erop neer dat deze supersterke buitenlak met Super Durable Technology een ontzettend goede buitenduurzaamheid heeft. De unieke combinatie van grondstoffen in deze lak zorgt ervoor het kleurbehoud en glansbehoud op lange termijn verder zijn verbeterd. Deze lak dus echt jaren mee kan.

Door deze ontwikkeling is de verflaag optimaal bestand tegen het Nederlandse weer. Het schilderen van je woning zal je hobby niet zijn. Maar met Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak heb je  20% meer buitenduurzaamheid ten opzichte van bestaande systemen.

 

Maar wanneer gebruik je deze verf dan?

Als je erachter bent dat je schilderwerk wel weer een opfrisbeurt kan gebruiken. Deze verf wordt veel ingezet in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen gesteld worden aan de levensduur.
Tja, wie heeft er zin om iedere 4 jaar te schilderen als om de 10-12 jaar ook mogelijk is.
Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak verwerkt gemakkelijk, ook niet onbelangrijk omdat je als klusser of doe-het-zelver natuurlijk wel een professioneel eindresultaat wilt krijgen. Maar ook door de professionele schilder wordt deze Wijzonol LBH SDT Ultra goed ontvangen.

In het kort kunnen we Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans als volgt samenvatten:

  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Zeer hoge aanvangsglans & lang glansbehoud
  • Uitstekende verwerking
  • Zeer goede bescherming tegen UV straling
  • Betere kleurprestatie; een bolle hoogglans geeft een betere kleurindruk
  • Stofdroog na ca. 3 uur
  • Kleefvrij na ca. 4 uur
  • Overschilderbaar na ca. 24 uur
 

Hoe behandel je de ondergrond:

Allereerst de ondergrond goed ontvetten en schuren.

Kale plekken gronden met een geschikte grondverf. Voor hout gebruik je Wijzonol Grondlak HV. Oneffenheden vullen, alles evt. overgronden en twee lagen LBH SDT Ultra Hoogglans aanbrengen…….. Easy as that!!

*Afhankelijk van de ligging/situering, de te behandelen houtsoort, de constructie, het toe te passen verfsysteem en de kleur, het beglazingssysteem, de mechanische belasting, de conditie van het binnenschilderwerk aan het buitengevelelement e.d.

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »