Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
31 Jan 2017 | houtrotvuller

Hout vullen was nog nooit zo gemakkelijk: Woodcap Easewood Houtvuller

Er is een nieuwe houtvuller op de markt: Woodcap Easewood.
Weliswaar 2 componenten, maar in een slimme verpakking (kitkoker) waarmee beide componenten samen komen vlak voordat het de koker uitkomt….. dus geen gedoe meer met de juiste verhoudingen, mengen enzovoort. Nee gewoon meteen gebruiksklaar vanuit de koker. Aanbrengen, schuren klaar!

Woodcap Easewood is een hoogwaardige polyester houtvuller.

Hout vullen was nog nooit zo gemakkelijk. De Woodcap Easewood past namelijk op elk kitpistool en is door het slimme mengsysteem van beide componenten meteen op de reparatieplek aan te brengen. Snel, schoon en precies!
Zuinig in gebruik en nagenoeg geen afval. Wie wil dat nu niet, weg met alle potjes waarbij je maar moet gokken of A & B gelijk is qua hoeveelheid, Weg met dikke kokers plamuur en zo’n klein staafje verharder ernaast (incl…. dat onhandige pistool dat je er voor nodig hebt) Weg met het mengen van de componenten in een bakje of op je plamuurmes.

Vanaf nu kun je dus kiezen voor Woodcap Easewood en een standaard kitpistool, en uw hout ziet er met echt een heel klein beetje moeite weer perfect uit.
Woodcap Easewood kan kleine en grote gaten in 1x vullen en is al na 30 minuten te schuren met schuurpapier vanaf P120 en overschilderbaar met verf op terpentinebasis, met beits en zelfs met watergedragen verven, daardoor is Woodcap Easewood binnen en buiten te gebruiken. Je kan bij wijze van spreken na een koffiepauze alweer verder met je klus.
Uiteraard verwijder je eerst loszittende verflagen en aangetast, verweerd, zacht geworden hout tot op het gezonde hout en zorg je voor een vetvrije, stofvrije en schone ondergrond voordat je begint met het aanbrengen van de Woodcap Easewood.

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »