Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
31 May 2016 | Farrow & Ball

Is Farrow & Ball verf kindvriendelijk?

In overeenstemming met de richtlijnen van de Toy Safety Standard is Farrow & Ball kindvriendelijk, dus vrij van schadelijke metalen. Met deze certificering wordt Farrow & Balls indrukwekkende assortiment aan geur- en VOS-arme verf-, primer-, & undercoatproducten nog eens extra onderstreept. Dit benadrukt eveneens de ongeëvenaarde kwaliteit en reputatie van het merk.

Dus u als ouder kunt nu met een gerust hart speelgoedtreintjes in Pitch Blue, ledikantjes in London Clay of slaapkamermuren in Middleton Pink schilderen, wetende dat u een gezonde en veilige omgeving creëert voor uw kleintjes.

Zo ziet u maar weer dat Farrow & Ball’s originele verfformules altijd veilig zijn voor gebruik bij u thuis.

* Alle Farrow & Ball verfproducten zijn getest en voldoen aan de Toy Safety Standard BS EN 71 deel 3, met uitzondering van Limewash, Casein Distemper, Soft Distemper, Dead Flat Varnish en Eggshell Varnish. 

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »