Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
30 Dec 2019 | Kleurenwaaiers

Kleurstalen van Sikkens en Wijzonol: stap 1 van jouw verfklus!

Je wilt graag gaan beginnen met schilderen, maar je weet niet goed welke kleur je wilt en of jouw gekozen kleur(tint) wel past bij jouw huis. Wij kennen het probleem. Er zijn immers duizenden kleuren samen te stellen. Je wilt natuurlijk later geen spijt krijgen van jouw kleurkeuze. Gelukkig zijn er verschillende kleurstalen van Sikkens en Wijzonol met alle mogelijke kleurcombinaties voor in en rondom het huis. Zo begin jij je schilderklus altijd met een 100% zeker gevoel!

Kleur bepalen met kleurstalen van Sikkels en Wijzonol 

Sikkens en Wijzonol zijn twee verfmerken met heel veel mogelijkheden qua kleurkeuze. De kleuren van Sikkens en Wijzonol zijn namelijk te mengen in duizenden kleuren met allemaal een uniek kleurnummer. Het voordeel van het gebruik van een kleurstaal is dat deze exact de kleurmogelijkheden toont. De kleuren op de kleurwaaiers komen namelijk 1-op-1 overeen met de RAL kleuren van Sikkens en Wijzonol. Je kunt de gewenste kleuren op de kleurstalen makkelijk uitvouwen en kijken of het bij het te schilderen oppervlak past. Of je nu de muren in de woonkamer wilt voorzien van een frisse look of je tuinhekje zomerklaar wilt maken: De kleurstalen van Sikkens en Wijzonol helpen je kiezen bij elke schilderklus!

Sikkens kleurstalen

Sikkens heeft duizenden kleurmogelijkheden voor binnen en buiten. Gelukkig zijn er ook verschillende mogelijkheden om deze kleuren te testen en het keuze makkelijker te maken. 

Sikkens kleurstalen wit

Op zoek naar de mogelijkheden voor het witten van jouw huis? Dan is de Sikkens Kleur Selectie Witten is de keuzehulp voor jou. Wit is namelijk niet zomaar wit. Deze kleurenwaaier biedt je ruim 80 wittinten om uit te kiezen.

 

Sikkens kleurstalen divers

Als je alle mogelijkheden op een rij wilt zetten en niets wilt uitsluiten, kies je voor de meest complete kleurstalen van Sikkens. Voor buitenschilderwerk raden wij aan om de Sikkens 501 Exterior Color Concept te gebruiken. Deze kleurwaaier biedt 320 kleuren die leverbaar zijn in alle soorten Sikkens verf.

De nieuwste kleurenwaaier van Sikkens is de Sikkens Kleurenwaaier 5051. In deze kleurenwaaier staan circa 2.000 kleuren. Van de meest gangbare kleuren, tot unieke kleurcombinaties voor in huis. Deze Sikkens Kleurenwaaier heeft het allemaal!

 

De warme Rijkskleuren van Sikkens 

Wil jij de warme kleuren uit het Rijksmuseum in huis halen? Sikkens heeft een speciale kleurlijn met kleuren van echte schilderijen uit het Rijksmuseum. Perfect om bijvoorbeeld jouw boekenkast kracht te geven. Je bestelt de Sikkens Rijkskleurenkaart eenvoudig op Verfwebwinkel.nl.

 

Kleurstalen van Wijzonol

Ook Wijzonol kent oneindig veel mogelijkheden qua kleurkeuze voor binnen- en buitenverf. Kies de kleurwaaier die het beste bij jouw schilderklus past!

Wijzonol kleurstalen wit

Kies uit maar liefst 66 verschillende wittinten met de Wijzonol Puur kleurwaaier. Voor een perfecte indruk en 100% gelijkenis-garantie is iedere tint uitgebracht op een extra groot staal en opgenomen in drie verschillende glansgraden. 

 

Wijzonol kleurstalen voor binnen en buiten

De Wijzonol Kleurenwaaier biedt zo’n 1.800 verschillende kleuren voor zowel binnen als buiten. Met deze kleurenwaaier van Wijzonol kun je dus echt alle kanten op. 

Zoek je een kleurwaaier voor enkel buitenverf? Kies dan voor de Wijzonol Kleurenwaaier: het beste voor buiten. Deze kleurenwaaier biedt RAL kleuren en de meest gebruikte buitenkleuren in Nederland. Zo sta je qua kleurkeuze niet in de kou!

 

Kleurstalen bestellen op Verfwebwinkel.nl

Wil je alles nog even op je gemak bekijken. Wij hebben alle Sikkens kleurstalen en Wijzonol kleurstalen overzichtelijk op een pagina gezet. Liever kleurstalen van een ander verfmerk? Gebruik dan onze keuzehulp voor kleurstalen. Succes met je keuze! 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »