Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...
Terug

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online

31 May 2018

Kwasten schoonmaken met de producten van Go!Paint

Kwasten schoonmaken is een tijdrovende klus. Veel schilders kiezen er daarom voor om hun verfkwasten niet te reinigen, maar te vervangen. Dat scheelt misschien tijd, maar is niet bepaald duurzaam. Daar hebben ze bij Go!Paint iets op bedacht! Met het speciale Clean and Go Systeem en de Brush Cleaner reinig je kwasten binnen een paar seconden. Ideaal wanneer je met sneldrogende watergedragen verf werkt bijvoorbeeld! Benieuwd hoe de producten van Go!Paint precies werken? We leggen het je uit in dit blog!

 

Het probleem: verfresten in je kwasten

Het probleem is natuurlijk dat er verfresten in kwasten blijven zitten. Vaak ontstaan deze verfresten pas na een schilderklus, doordat de verf in de kwast indroogt.

Tegenwoordig wordt er echter vooral geschilderd met watergedragen verven die soms al tijdens de schilderklus indrogen. Dit komt door de snelle droging van deze verven. Om nou tijdens een schilderklus van kwast te wisselen, is wat overdreven.

Het goed verwijderen van verfresten uit een kwast is echter best tijdrovend. Je wilt immers dat alle verfresten uit de haren zijn, zodat je het nieuwe schilderwerk niet verpest. Ook moet je kwast goed droog zijn, zodat er geen water in het schilderwerk loopt. Hoe doe je dat tijdens een schilderklus?

Kwasten schoonmaken met het Clean and Go Systeem

Go!Paint biedt de oplossing met het Clean and Go Systeem. Hiermee reinig je de kwast tijdens de schilderklus grondig en snel.

Het systeem bestaat uit een emmertje dat je vult met een reinigend middel: water voor watergedragen verven en terpentine voor oplosmiddelhoudende verven. Onderin het emmertje zit een rooster waar je je kwast 20 seconden stevig overheen strijkt. Hierdoor komen de verfresten onder het rooster te zitten en is je kwast weer schoon. Je hoeft je kwast alleen nog maar even af te spoelen en uit te knijpen voordat je er weer mee kunt gaan schilderen.

Kwasten schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk in de video hieronder de ervaring van een collega schilder met het Clean and Go Systeem.

Gebruik Brush Cleaner voor een nóg betere reiniging

Wil je jouw kwasten nóg beter schoonmaken? Dan kun je de Brush Cleaner van Go!Paint gebruiken in het Clean and Go Systeem. De Brush Cleaner kent een aantal voordelen ten opzichte van water of terpentine, namelijk:

  • Reinigt effectiever dan water
  • Gaat niet stinken, water wel
  • Milieuvriendelijker dan terpentine
  • Duurzamer dan terpentine, omdat je Brush Cleaner tot zeven keer kunt hergebruiken
  • Goedkoper dan terpentine, omdat je Brush Cleaner tot zeven keer kunt hergebruiken

Het Clean and Go Systeem en de Brush Cleaner van Go!Paint koop je gewoon online in de webshop van Verfwebwinkel. Plaats je voor 17.00u je bestelling? Dan ontvang je deze de volgende werkdag al in huis! Zo profiteer je direct van het effectieve reinigingssysteem van Go!Paint!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »