Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
06 Feb 2017 | grijze kleuren

Little Greene GREY colors

Little Greene heeft in het najaar van 2013 kleurencollectie GREY gepresenteerd. Een prachtige selectie van 28 grijstinten die ieder interieur verrijken. En het mooiste is dat deze kleurencollectie definitief aan het assortiment Little Greene verf is toegevoegd! Je kunt deze prachtige grijze kleuren dus nog steeds aanschaffen in iedere gewenste afwerking. Meer weten over deze bijzondere grijskleuren? Lees dan snel verder!

De populariteit van grijze verf

Grijze verf is dit decennium ontzettend populair. Grijs is dan ook een neutrale kleur die met bijna iedere andere kleur gecombineerd kan worden. De perfecte basiskleur voor ieder interieur dus!

Bovendien kent grijs vele verschijningsvormen. Zo zie je de kleur veel terug bij liefhebbers van de Scandinavische look. Maar ook in industriële, klassieke en traditionele interieurs is grijs een veelgebruikte kleur in het kleurschema.

In modern ingerichte woningen zie je vaak een wat koelere grijstint terug met een wat blauwe ondertoon. Maar ook grijstinten die naar het oudroze neigen passen heel goed in een modern interieur.

Warmere grijstinten met rode, gele en bruine ondertonen worden veel in woningen met een traditionele, klassieke sfeer gebruikt. Deze grijstinten zorgen voor een warme basis en een mooie verbinding tussen de verschillende interieurelementen.

Wat voor inrichting je ook hebt: er is altijd wel een grijze verf te vinden die jouw interieur zal verrijken!

Little Greene GREY

Wie op zoek is naar een pigmentrijke, diepe grijstint, kiest een kleur uit de Little Greene GREY-collectie. De grijstinten in deze collectie zijn allemaal ontwikkeld op basis van vier natuurlijke pigmenten, namelijk Oker, Verdigris, Rood Oxide en Umber.

Dit heeft geresulteerd in vier grijstinten met elk zeven verschillende intensiteiten en nuances. Benieuwd hoe de Little Greene GREY kleuren er precies uitzien? De kleurnamen geven daar al een aardig beeld van. Zo zijn er onder andere de kleuren Wood Ash, Down, Ceviche, Rubine Ashes, Cool Arbour, Scree, Furrow, Toad en Chimney Brick.

De muur achter het bed is geschilderd in de diepe grijstint Scree (227) uit de Little Greene GREY-collectie.

Little Greene GREY verf kopen

Alle kleuren uit de kleurenkaart GREY zijn te bestellen in alle soorten verf van Little Greene. Het mooie aan de kleurkaarten Little Greene, is dat de kleurstalen daadwerkelijk met Little Greene muurverf zijn geverfd. Zo zie je gelijk hoe de kleur en matheid van de verf er echt uit ziet.

 

Wil je er absoluut zeker van zijn dat je de juiste grijstint kiest? Dan kun je het beste eerst een sample potje bestellen. In dit verfpotje zit een kleine hoeveelheid Absolute Matt Emulsion in de door jou gekozen verfkleur. Zo kun je alvast kijken hoe de kleur bij jou op de muur staat en hoe deze verandert als de lichtval anders is. Handig toch?

 

Promotie GREY-collectie

Voor de promotie van de GREY-collectie hebben ze bij Little Greene flink uitgepakt. Benieuwd hoe dat er aan toeging? In de video hieronder krijg je een uniek kijkje achter de schermen!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »