Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | Little Greene kleuren

Little Greene kleuren zijn bruikbaar voor klassiek en modern

Vincent Vallee laat verschilldende combinaties zien van Little Greene kleurenWie denkt dat Little Greene kleuren ouderwets zijn heeft het mis. De kleuren van Little Greene hebben zich in de loop der jaren bewezen, sommige zijn zelfs honderden jaren oud. Vorige week ben ik bij de fabriek van Little Greene geweest en heb naast de technische kant ook een hele inspirerende colourtalk gehad van Vincent Vallee uit Paris. Vincent is dé expert in het maken van combinaties uit de karakteristieke Little Greene kleuren.

 

 In deze colourtalk van ruim 2,5 uur zijn we dieper ingegaan op Little Greene kleuren. Vincent heeft ons verschillende vergezichten gegeven en ons verschillende voorbeelden laten zien. Kleuren van Little Greene kunnen in zowel klassieke als moderne interieurs worden toegepast. Het gaat er uiteindelijk om hoe je deze kleuren gebruikt. De Little Greene kleuren die zijn ontwikkeld samen met Englisch Heritage zijn natuurlijk al heel oud, maar daarmee niet ouderwets of niet toepasbaar in moderne interieurs. Met onderstaande kleurschema wordt dat duidelijker.  Deze kleurschema's moet je altijd wel breedt bekijken, niet alleen in verf voor kozijnen of muren, maar ook in accessoires, meubelen, vloer of gordijnstoffen. Vaak pas je in een ruimte maar een paar kleuren toe om de rust en eenheid te bewaren.


Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »