Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
08 Mar 2017 | Farrow & Ball

Mizzle no. 266

Mist hebben we de laatste tijd veel gezien in Nederland. Farrow & Ball heeft zich enorm laten inspireren door deze weersomstandigheden.

Een zachte, blauwgrijze tint die zijn naam ontleent aan een combinatie van mist en 'drizzle', een term afkomstig uit het Zuid Westen van Engeland is geboren; Mizzle 266

Een lichtere nuance van de veelgebruikte kleuren French Gray en Blue Gray - een uitbreiding van de kleurengroep die de huidige trend van 'minder kleur' volgt.
Mizzle bezit de klassieke feel van een oude, originele Farrow & Ball kleur, met onderliggende zwarte tonen en zachte uitstraling.

 

Net als de 'blauwere' tint Light Blue wordt ook deze kleur intenser als hij in een kleine ruimte wordt toegepast. De kleur combineert niet alleen prachtig met de zachte, enigszins ongewone nuances van Light Gray, French Gray en Blue Gray maar ook met Shaded White en Stony Ground - hij komt tevens prachtig tot zijn recht met Pigeon.

Dit is eveneens een perfecte kleur voor gebruik op vloeren.
James White en Strong White lenen zich hierbij uitstekend voor het afwerken van plafonds en sierlijsten.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »