Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
01 Feb 2017 | combicolor

Rechtstreeks over roest schilderen met Rust-oleum CombiColor

Rust-Oleum CombiColor: Rechtstreeks over roest schilderen;

Hammerite maar dan gebruiksvriendelijker, beter en in veel meer kleuren.

Hammerite, wie kent het niet. De verf die je rechtstreeks over roest kan schilderen. Het lijkt net als Luxaflex een begrip te zijn geworden in de Nederlandse samenleving. Terwijl het allebei alleen maar merknamen zijn weet je precies wat de ander bedoeld als hij het heeft over Luxaflex of Hammerite. Minder bekend is de Rust-Oleum CombiColor en dat is zonde: ook dit product zou een begrip moeten worden in de samenleving.
Rust-Oleum CombiColor kan namelijk net als Hammerite, rechtstreeks over roest geschilderd worden.

Een veel gehoord nadeel van Hammerite is dat het alleen met zichzelf overschilderbaar is en een vrij dik product is waardoor het niet “lekker” schildert en vloeit. Rust-Oleum CombiColor is gebruiksvriendelijker want het vloeit goed en dekt goed (meestal al in 1 laag)

Rust-Oleum CombiColor is een grondlaag en deklaag in één, die op rechtstreeks roest, blank metaal en hout geschilderd kan worden.

Rust-Oleum CombiColor is een metaalverf die dus rechtstreeks over roest kan, maar bovenal in heel veel kleuren leverbaar is. Dit komt omdat Rust-Oleum CombiColor naast 52 standaardkleuren ook op de kleurmengmachine op kleur te maken is.

 

Dus je hoeft niet meer te zoeken naar de meest passende kleur…….. nee, je kiest gewoon de kleur die je wilt of al gebruikt hebt op je buitenschilderwerk, hekwerk of boeiboord en bij je huis past.

Nog een voordeel van Rust-Oleum CombiColor is dat Rust-Oleum CombiColor gewoon met terpentine te verdunnen is, geen extra kosten voor een dure verdunner die je verder nooit meer gebruikt en in je schuur belandt. En mocht je een stukje blank metaal of hout hebben, dat kan gewoon geschilderd worden met de CombiColor………..geen gedoe dus met heel veel blikjes verf in de schuur waar allemaal nog een restje in zit.

Met een liter CombiColor schilder je ongeveer 10 m2 en gronden is niet noodzakelijk.  Kies je voor Rust-Oleum CombiColor dan heb je keuze uit Smeedijzer, Hamerslag, Hoogglans, Zijdeglans en Mat in vele kleuren.

 

Rustoleum-Combicolor-aanbrengen-1 Rustoleum-Combicolor-aanbrengen-2 Rustoleum-Combicolor-aanbrengen-3

CombiColor kopen?

Bestel hier!

Roestprimer kopen?

Bestel hier!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »