Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
20 Dec 2016 | Rust-Oleum 9100 Epoxycoating

Rust-Oleum 9100 Epoxycoating kan direct over roest heen

Roestwerende epoxycoating

Als je staal met de hand kunt ontroesten hoef je dus niet perse een primer aan te brengen. Zit er veel roest op het staal, gebruik dan 9169 Epoxy Roestprimer. Deze primer stopt het oxidatie proces. Heb je gegalvaniseerd staal gebruik dan de 9170 epoxymetaalprimer. Met deze primer heb je extra hechting op gegalvaniseerd staal, altijd een moeilijke ondergrond.

 

Waarom Rust-Oleum 9100 Epoxycoating?

Het grote voordeel van deze epoxycoating is dat je in 1 keer een dikke laag aan kunt aanbrengen, wel tot 125µm (spreek uit als Mu) dik. Dit heeft als voordeel dat je een arbeidsgang uitspaart en toch het metaal duurzaam beschermt. Ook biedt Rust-Oleum 9100 Epoxycoating goede bescherming bij contact met sterke chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen; regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Je kunt Rust-Oleum 9100 Epoxycoating in vrijwel iedere kleur laten mengen en is na 16 uur overschilderbaar.

Tip van Vakman:


Wil je Rust-Oleum 9100 Epoxycoating extra beschermen tegen slijtage en UV-licht? Breng dan nog een toplaag aan met Polyurethaan coating, de Rust-Oleum 9200. Dit maakt de epoxycoating nog sterker en slijtvaster.

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »