Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
16 Nov 2018 | Sikkens buitenlak

Schilderen als een professional met Sikkens lak

Sikkens buitenlak zorgt voor een duurzaam schilderresultaat. Dat is ook noodzakelijk, want er zijn allerlei omstandigheden die invloed hebben op de levensduur van je buitenschilderwerk. Denk bijvoorbeeld aan de ligging van je woning, de kwaliteit van de ondergrond, maar ook zon, regen en wind. Om deze omstandigheden te weerstaan, is een duurzame lak nodig. De professionele lakverven van Sikkens zijn zeer goed bestand tegen weer en wind. Zo kan iedereen schilderen als een professional!

Sikkens buitenlak: professionele dekkende lakken

Zoek je een professionele dekkende buitenlak voor je woning? Kies dan voor een Sikkens Rubbol lak. De Sikkens Rubbol producten zijn speciaal ontwikkeld om alle houtsoorten rondom de woning duurzaam te beschermen, onderhouden en verfraaien.

Alle Sikkens aflakproducten kunnen in vele tinten worden gemengd. Neem nu de Sikkens Rubbol AZ. Deze hoogglanslak op basis van alkydhars is goed dekkend en behoudt zijn glans. Tevens is hij weervast, lichtecht en slag- en stootvast. Op een goede ondergrond blijft deze Sikkens lak vijf tot zes jaar mooi.

Sikkens Cetol: transparante houtverfraaiing voor buiten

Transparante buitenlak accentueert de kleur en de nerf van het hout. Daarnaast biedt de lak bescherming, zodat het houtwerk van je woning in topconditie blijft.

Met de transparante lakken van Sikkens Cetol heb je professionele transparante topproducten met een hoge UV-bescherming in handen.

Een voorbeeld uit deze lijn is de Sikkens Cetol Novatech. Deze zijdeglanzende transparante houtafwerking voor buiten biedt houtwerk extra UV-bescherming. Cetol Novatech accentueert de houtstructuur en is gemakkelijk te verwerken.

Het is toepasbaar op bestaande transparante systemen en onbehandeld zachthout zoals grenen en vuren. Cetol Novatech kan gebruikt worden voor gevelbetimmeringen, houtwerk in en om de tuin of als basislaag onder Sikkens Cetol TGL in het geval van zachthout.

 

Sikkens kleuren voor buiten: zowel authentiek als vernieuwend

Met de Sikkens kleurenwaaiers kun je alle kanten uit.

In oude boerderijen of grachtenpandjes vind je vaak de authentieke kleuren van Sikkens terug. Hieronder vallen klassiekers als Grachtengroen, Engels rood en Gelders blauw. Deze kleuren zijn mooi in combinatie met de kleuren Bentheimergeel of Mergelwit.

In bijvoorbeeld nieuwbouwwijken kan het er qua kleur heftiger aan toe gaan. De Sikkens kleurenlijn bevat zowel gewaagde kleurcombinaties als moderne- en klassieke varianten. Deze kleurencollectie is afgestemd op veertien veelvoorkomende baksteentinten in Nederland: geel-, rood-, bruin- en wit/grijsgetinte bakstenen.

Altijd professioneel advies voor jouw schilderklus

Wil je meer weten over de Sikkens lakken? Neem dan contact met ons op via de mail, WhatsApp of door ons te bellen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste Sikkens lak voor jouw schilderklus.

Voor advies kun je natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen. Verfwebwinkel heeft namelijk ook een ‘echte’ winkel in het Brabantse Roosendaal. Wij hebben vele brochures en technische informatiebladen van Sikkens in de winkel die je kunnen helpen bij je keuze voor de juiste Sikkens buitenlak voor jouw schilderklus. Zo kun je thuis alles nog eens rustig doorlezen.

Bestel Hier Uw Sikkens Lakken!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »